Belediye seçimini kazanacağız dedi

featured

Belediye seçimini kazanacağız dedi

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Kastamoun AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek teşkilatlarla bir araya geldi.

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret ettikten sonra il başkanlığına gelen Veysel Eroğlu, genel seçimlerde elde ittikleri başarı nedeniyle Kastamonu teşkilatına teşekkür etti. Aynı başarıyı yerel seçimlerde de beklediklerini ifade eden Eroğlu, “Kastamonu Belediyesini bu seçimde alacağız. İnşallah Kastamonu’da belediyecilikte iyi bir noktaya gelecek. AK Parti belediyeleri destan yazıyor. Kastamonu Belediyesi’nin de kazanıp ile büyük hizmetler vereceğiz”

Kastamonu Belediyesini kazanmak için şimdiden çalışmalara başlamak gerektiğini kaydeden Eroğlu, tüm teşkilatların buna göre hazırlanması gerektiğini ifade etti.

KAMPÜSE ORMAN ARAZİSİ VERECEĞİZ

Kastamonu Üniversitesinin yerleşkesini büyütmek için orman arazilerinden arazi tahsis edileceği müjdesini veren Bakan Veysel Eroğlu, bununla ilgili Valilikte görüşmeler yaptıklarını çalışmalara hemen başlayacaklarını bildirdi.

Eroğlu, “Kastamonu Üniversitesi’nin kampüsünün gelişmesine destek olacağız. Valimiz Erdoğan Bektaş, Rektörümüz Prof.Dr. Seyit Aydın, milletvekilimiz Mustafa Gökhan Gülşen ve il teşkilatımızla konuyu görüştük. Kampüs için bakanlık olarak destek olacağız. Orman arazisinin yer tahsisini gerçekleştireceğiz

Belediye seçimini kazanacağız dedi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!