Belediyeden Yavuz Selim Mahallesinde Asfalt Çalışması

featured

Özellikle üst yapının yenilenmesi noktasında yatırımlarına devam eden Tosya Belediyesi son olarak Yavuz Selim Mahallesinde soğuk asfalt öncesi zemin hazırlık çalışmalarına başladı.

 

İlk etapta Yavuz Selim Mahallesi Mermer Direk mevkiinde 1 kilometrelik alanda başlayacak olan  soğuk asfalt çalışmalarının ardından yetkililer tarafından yapılan açıklamada bölgedeki tüm ana arterlerin asfaltlanacağı ifade edildi. Bununla birlikte bölgede kısa bir inceleme gezisi yapan Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, tüm mahallelerimize eşit şekilde hizmetlerin götürülmesi gerektiğini vurgulayarak Yavuz Selim Mahallesi’ne bir de oyun grubu ve yeşil alan yapılması için incelemelerde bulunduklarını belirtti.

 

Başkan Kavaklıgil inceleme gezisi sonrası kısa bir açıklama yaparken şunları kaydetti; “Bilindiği gibi sık sık mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyor ve sorunların çözümü için hemşehrilerimizle birebir görüşme imkanı buluyoruz. Ayrıca yapılacak hizmetler ve çözüme ulaştırılması gereken konuları da yerinde inceleyerek önümüzdeki süreç için programımızı oluşturuyoruz. İlçemiz Yavuz Selim Mahallesi’nde de soğuk asfalt atılmayan tek bir ana arter bırakmayacağız. Ayrıca bölgeye yapılmasını düşündüğümüz bir de yeşil alan için ön inceleme gerçekleştirdik. İnşallah kısa süre içinde Yavuz Selim Mahallesi’nde asfaltlama çalışmaları ve diğer hizmetler tamamlanacak.”

Belediyeden Yavuz Selim Mahallesinde Asfalt Çalışması

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!