BelediyeSpor’a bir destekte İşadamı Sacittin Börekçi’den

featured

 

BelediyeSpor’a bir destekte İşadamı Sacittin Börekçi’den

Yarın oynanacak olan Tosya BelediyeSpor-İl Özel İdaresi KHS maçı öncesi, İşadamı Sacittin Börekçi, Tosya BelediyeSpor’a destek mesajı yayınladı.

Sayın Börekçi’nin mesajı şöyle:

“Değerli Tosyalı Hemşerilerimiz; Eski amatör bir futbolcu ve sporsever olarak 20 Şubat 2011 tarihinde Tosya şehir stadyumunda Tosya BelediyeSpor ile Özel İdare arasında oynanacak olan müsabakaya sizleri davet ediyorum.

Sporu sevelim sevmeyelim bu müsabakada alınacak galibiyet Tosya’mızın tanıtımı için ayrı bir özellik taşımaktadır. Bizler Kastamonu’ya gittiğimizde spordan sohbet açılınca Belediye Sporumuzu gururla bahsedip konuşabiliyoruz.

Kastamonu’da Tosya farkı gerek siyasette gerek Odalar Birliği seçimlerinde ve gerekse spor gündeminde öne çıkmaktadır. Çünkü bizler Tosyalıyız. Benim anladığım sporda siyaset olmadığı gibi sevgi saygı ve hürmetin olduğudur. Bu arada Belediye Sporumuza maddi destek veremesek bile hiç olmasa Pazar günü oynanacak maça arabalarımızla çalışanlarımızla hatta ailelerimizle stada gelerek Belediye Sporumuza destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sebebine gelince gençliğimizde spor sevdalısı olarak bizler de hasbelkader yöneticilik hatta farklı galibiyetlerde sahaya girip futbol oynadığım dönemler olmuştur. Bu yüzden de amatör futbolun zorluğunu iyi bilirim. Bu konulara duyarsız kalamam. Futbolda 12. Adam (Futbolcu) biliyorsunuz ki seyircilerdir. Rakip takım, tribünleri dolu dolu seyirciyle görünce mutlaka psikolojik olarak etki altında kalacak ve buda takımımızın maça 1-0 önde başlaması anmalına gelecektir. Bence Tosya’da yaşamanın bedeli olarak bu maça ilgi göstermemiz gerekmektedir. 

Pazar günü maça gelip centilmence ve Tosyalıya yakışır bir şekilde Belediye Sporumuzu desteklememiz gerekmektedir. Çünkü amatör ligde 16 maçta 14 galibiyet 2 beraberlik alarak yenilgisiz olması çok önemli bir başarıdır. Yüze yüze işin son noktasına, ayrı bir ifadeyle düğüm maçına sıra gelmiş ve son viraj dönülecektir. Bu son dönüm maçında takımımıza 2 saatte olsa vaktimizi ayırıp üzerimize düşen görevimizi yerine getirelim. Bu arada Belediye Sporumuzu yağmur demeden kar demeden tüm zorluklara rağmen seri galibiyetlere taşıyan futbolcu kardeşlerime, antrenörlerine ve yöneticilerine teşekkürlerimi sunarım. Haydi rastgele …”

 

            

                                                                                            

 

 

BelediyeSpor’a bir destekte İşadamı Sacittin Börekçi’den

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!