BGK Spor Kompleksinde İlk Eşik Aşıldı

featured

BGK Spor Kompleksinde İlk Eşik Aşıldı

İlçemize UEFA standartlarında Halı Saha, Kapalı Yüzme Havuzu;  düğün, nişan nikah ve değişik amaçlı büyük toplantılara cevap kapasitede çok amaçlı salon kazandırmayı hedefleyen BGK Çorap Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Necati Büyükgöz, nihayet hedefinin ilk eşiği olan Halı Sahaların hizmete girmesi aşamasını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Tedaş kurum sporcuları ile Çağ Kontrplak şirketinin spor takımları arasında ilk dostluk maçının gerçekleştirildiği tesislerin son durumunu, siz okurlarımızla paylaşmak üzere BGK Çorap Fabrikası Müdürü Sinan Ese Beyle beraber gezdik ve tesisin çeşitli ünitelerini görüntüledik.

Şu ana kadar örneği Tosya’mızda olmayan tesisin tamamlanan ilk etabını oluşturan 2 Halı Saha, Sporcu dinlenme ve bekleme salonu olarak hizmet verecek olan Kaferterya, Sporcuların Soyunma-giyinme odaları ve Duş kabinleri fevkalade güzel ve düzenli, gözalıcı kalitede olduğu ilk anda göze çarpan özellikler. Kalite için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmadığı, tesislerde kullanılan tüm malzemelerin birinci sınıf olduğunu da ifade etmek gerekir. Tesislerden yararlanmayı düşünen spor takımları için kalorifer tesisatının da faal olduğunu buradan duyurmuş olalım.

Spor Kompleksinin, son halini alıp bütün üniteleriyle ne zaman hizmete gireceğini sorduğumuz Yönetim Kurulu Başkanı Necati Büyükgöz, kompleksin 2011 yılı yaz sezonundan önce tamamlanacağını, Milli Sporcular Hakan Şükür, Hakan Ünsal, Rıdvan Dilmen ve Fenerbahçe Altyapı Spor ünitelerinin katılımı ile büyük bir açılış gerçekleştireceklerini ifade etmişlerdir.

Açıksöz gazetesi olarak bu kompleksi ilçemize kazandırdıkları için BGK Çorap Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Necati Büyükgöz ve kardeşlerine, Fabrika Müdürü Sinan Ese’ye, yatırımın aksamadan gerçekleşmesine katkıda bulunan mahalli yöneticilerimize ve tüm emeği geçenlere hemşerilerimiz adına teşekkür ederiz.

 

 

 

 

 

BGK Spor Kompleksinde İlk Eşik Aşıldı

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!