Biberi görenler şaşırdı

featured

İlçemizde yılan şeklinde yetişen biber görenleri hayran bıraktı.  

Tosya’nın bağlarında meyve yanında sebze de yetiştiriliyor. Organik olarak yetiştirilen sebzeler pazarda vatandaşın beğenisine sunuluyor.

İlçemizde yaşayan Yücel Çeltikçi Pazarda komşusunun bağında ürettiği organik biberlerden aldı.  Biberi alarak evine gelen Çeltikçi biberlerin içinde bir tanesine gözü takıldı. Bu diğerlerinden farklıydı. Biberi eline alıp inceleyen Yücel Çeltikçi bunun tam bir yılana benzediğini gördü. Biber yılan ağzını açmış ve dilini çıkarmış şeklinde duruyordu. Olayın daha enteresan tarafı biberin üzerinde gözün de olmasıydı. Gözlerle birlikte tam bir yılanı andıran biber Yüce Yaratıcının yarattıklarını şekilden şekle sokabileceğinin en büyük örneğinin göstergesiydi.

Hayatında ilk defa böyle bir olayla karşılaştığını söyleyen Yücel Çeltikçi; “farklı şekillerde sebzeler görmüştüm. Fakat bu sebze diğerlerinden çok farklı, bir hayvana birebir benziyor, görenler yılan zannediyor. İlk elime aldığımda yılan zannetmiştim.  Böyle hayvana bezeyen sebze ilk defa gördüm, Rabbim yarattığına istediği şekli veriyor” şeklinde duygularını dile getirdi.  

 

Biberi görenler şaşırdı

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!