Binlerce Kişiye Kutlu Doğum Pilavı İkram Edildi

featured

Binlerce Kişiye Kutlu Doğum Pilavı İkram Edildi

Tosya Müftülüğü ve Tosya Din Görevlileri Derneği ile beraber organize edilen ve her yıl düzenli olarak icra edilen “Kutlu Doğum Pilav İkramı” dün ilçemizde çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

Tosya Cumhuriyet Parkında organize edilen “Kutlu Doğum Pilav İkramı”  programına Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Tosya Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ercan Çelebi, Tosya İlçe Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz, MHP İlçe Başkanı İsmail Yur ile kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

İkram Töreni Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. İlçe müftümüz Hikmet Yazıcı’nın konuşmasından önce Kuran tilaveti icra edildi, ardından İlçe Müftümüz Hikmet Yazıcı günün anlam ve önemini içeren konuşması için kürsüye çıktı. Yazıcı konuşmasında; “Resulullah doğdu diye bir şükran yemeği ikram edeceğiz. Bu gün Resulullah, doğdu diye ikramımız var. Bizlere bu ikramımızda yardım ve desteklerini esirgemeyen Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, kamu kurum ve kuruluşu çalışanlarına ve  personellerine, yardımsever peygamber gönüllüsü Tosyalı vatandaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür eder, katılımlarınızda programımızı onurlandırdığınız için teşekkür ediyor ve saygılar sunuyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Günün anlam ve önemini arzeden Müftü Hikmet Yazıcı’nın konuşmasının ardından İlçemiz Vaizi Muhsin Özdemir’in yaptığı dua ile programın açılışı sona erdi. Yaklaşık olarak 5 bin kişilik hazırlanan Pilav ikramına ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi ve yoğun bir Pazartesi gününde yapılan bu etkinlik amacına layıkıyla ulaşmış oldu.

 

Kutlu Doğum haftası etkinliği çerçevesinde yapılan ve Çarşamba gününe kadar devam eden Kermes’e pilav ikramı sonrasında vatandaşlardan yoğun bir ziyaretçi akını olduğu gözlendi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Binlerce Kişiye Kutlu Doğum Pilavı İkram Edildi

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!