1. Haberler
  2. Kastamonu
  3. Bir aile yok oldu: 5 ölü

Bir aile yok oldu: 5 ölü

featured
0
Paylaş

Bir aile yok oldu: 5 ölü

İnebolu ilçesinde 4`ü aynı aileden 5 kişi, aydınlatma amacıyla kullanılan tüpten sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti. İlçeye bağlı Yolüstü köyünde oturan Çelenliğlu ailesinden gün içinde haber alamayan komşuları, durumu jandarmaya bildirdi.

 

Olay yerine gelen güvenlik güçleri, eve girdiklerinde Şevki Çelenlioğlu (50) ile eşi Melahat (45), çocukları Beyza (4) ve Eren (6) ile evde misafir olarak kalan Pakize Çendik`in (55) cesetleriyle karşılaştı.

Yapılan incelemede ilk belirlemelere göre, evdekilerin aydınlatma amacıyla kullanılan ve halk arasında “lüks“ olarak nitelendirilen tüpten sızan gazdan zehirlenerek öldüğü tespit edildi.

Komşuları, yoğun kar yağışının ardından köyde 12 gündür elektriklerin kesik olduğunu, aydınlatma amacıyla da lüks lamba kullandıklarını anlattılar.

Bir aile yok oldu: 5 ölü
+ -

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.