Bir Haftadır Kendinden Haber Alınamıyor

featured

Bir Haftadır Kendinden Haber Alınamıyor

İskilip Yaylacıkseki Köyü nüfusuna kayıtlı Veysel Sapmaz isimli vatandaş’tan bir haftadır haber alınamıyor ve yakınları tarafından aranıyor.

Gazetemizi ziyaret eden kayıp Veysel Sapmaz’ın yeğeni Serdar Sapmaz ile  Yaylacıkseki ve Çevre Köyleri Derneği Başkanı İbrahim Coşkunlu’nun verdiği bilgiye göre, konuşma özürlü 47 yaşındaki Veysel Sapmaz, 5 Kasım Cuma günü Yaylacıkseki köyünden ayrılmış, Kilkuyu, Şarakman ve en son olarakta Yağcılar köyünde görülmüştür. Yağcılar köyünde ki görgü tanıklarına göre, köyde fazla kalmamış ve oradan da ayrıldıktan sonra kendisini görenin olmadığı ifade edilmektedir.

Kayıp Veysel Sapmaz, 180 boylarında oldukça zayıf, esmer tenli ve takriben 60 KG. ağırlığında bir fiziksel yapıya sahip.

Yakınları tarafından gazetemize verilen adres bilgilerine göre, Veysel Sapmaz’ı gören ve tanıtanların öncelikle Tosya Jandarma Bölük Komutanlığı, Tosya Emniyet Müdürlüğü veya  0535 854 49 23 nolu telefondan İbrahim Coşkunlu’ya, 0544 664 46 55 nolu telefondan Serdar Sapmaz’a ve 0366 313 555 39 nolu telefondan da Dernek Lokalinde bilgi vermeleri bekleniyor.

Bir Haftadır Kendinden Haber Alınamıyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!