Bölgenin En Modern Pazar Yerini İnşaa Ettik

featured

Hizmete girmesine sayılı günler kala üzerinde yürütülen hummalı çalışmalarla birlikte sorunsuz bir şekilde bölge halkına ve esnafına hizmet verecek olan yeni sebze ve meyve pazarının işleyişi ile ilgili bilgi almak için Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Zabıta Müdür Vekili Niyazi Çil Tosya Belediyesi Personeli Merzifon kapalı sebze ve meyve pazarında yetkililerle birlikte bir dizi incelemelerde bulundu. Burada önce Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı’yı makamında ziyaret eden Başkanı Kazım Şahin ve beraberindeki heyet Başkan Kargı’ya hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Bölgenin en büyük ve en modern kapalı pazar yerinin inşasının tamamlandığını, kısa zamanda hizmet vermeye başlayacağını ifade eden Başkan Şahin, Merzifon Belediye Başkanı Kargı’dan işleyiş ile ilgili bilgi aldıktan sonra yetkililerle birlikte saha üzerinde incelemelerde bulunarak tezgah boyutları ve işleyiş hakkında istişarelerde bulundu.

Yapılan inceleme gezisinde Başkan Şahin şunları kaydetti; “ Yaptığımız ve hizmete sunduğumuz her yeni projede olduğu gibi yeni sebze ve meyve pazarının işleyişi sırasında da hem bölge esnafımızın hem de Tosyalı hemşerilerimizin rahatça alış veriş yapabilmeleri için yerinde incelemelerde bulunarak en verimli şekilde buranını kullanımını sağlamak istiyoruz. Alanın geniş ve ferah bir şekilde hizmet vermesinin yanı sıra kullanım alanlarının da yine buradaki sirkülasyona olumsuz etki etmemesi gerektiğinin bilinci içerisindeyiz” dedi.

Bölgenin En Modern Pazar Yerini İnşaa Ettik

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!