Çankırı Kavşağı Hizmete Girdi, Tosya’ya Hayırlı Olsun

featured

İlçemizin D-100 Karayoluna çıkış noktalarından olan Çankırı Kavşağı hizmete girdi.

Ülkemizin doğusunu ve batısını bir birine bağlayan ve ilçemizden geçmekte olan D-100 Karayolu’nda çalışmalar aralıksız sürerken ilçemizin karayoluna bağlantı noktalarından olan Çankırı Kavşağında çalışmalar başlatılmıştı. İstanbul’dan doğu illerine giden araçların kavşağa takılmadan alt geçiti kullanabilecekleri kavşağın yapımı tamamlandı.

Yol çizgileri çizilen kavşakta D-100 Karayolunu kullanan araçların transit geçiş yapabilirken, ilçe merkezinden Yapraklı yada Gökyer istikametine gitmekte olan araçlar üst geçiti kullanarak yollarına devam edebilecekler.

Özellikle bağlara giden vatandaşlar için büyük sorun oluşturan kavşak ilçe halkına büyük kolaylıklar sağlayacak. İlçe merkezinden D-100 Karayoluna çıkacak olan araçlarda kavşağa girmeden yollarına devam edebilecekler.

Kavşağın hizmete girmesinden büyük sevinç duyduklarını belirten sürücüler bağlara ve köylere gidiş gelişlerde büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirterek; “D-100 Karayolu üzerinde bulunan Çankırı Kavşağında çok sayıda kaza yaşandı. Bağlara gidiş dönüşlerde problem oluyordu. Kavşağın tamamlanmasıyla bağlara gidecek olan yada gelen araçlar üst geçidi kullanarak rahatlıkla geçiş yapabilecekler, ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Çankırı Kavşağı Hizmete Girdi, Tosya’ya Hayırlı Olsun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!