CHP İl Genel Meclis Adaylarını Tanıttı

featured

Cumhuriyet Halk Partisi Tosya İlçe Teşkilatı düzenlenen aday tanıtım toplantısında il genel meclis üyesi adaylarını tanıttı.

Cumhuriyet Halk Partisi 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçiminde aday olan il genel üyesi adaylarını tanıtmak için aday tanıtım toplantısı düzenledi. Belediye düğün salonunda düzenlenen aday tanıtım toplantısına CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin, CHP Tosya İlçe Başkanı İsmail Okuducu, İyi Parti Tosya Belediye Başkan Adayı Mustafa Güvenç, İyi Parti Tosya İlçe Başkanı Murat Aşçı, il genel meclis ve belediye meclis üyesi adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin yaptı. Katılımcılara teşekkür eden Erbilgin’in gündeminde Millet İttifakı vardı. Kendi partilerinin adaylarının olmadığı yerde İyi Parti adaylarını desteklediklerini, İyi Parti’nin de aday çıkarmadığı yerlerde CHP adayını desteklediğini söyledi.

Toplantıda konuşan İyi Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Güvenç, Tosya’ya hizmet etmek için aday olduğunu ve doğduğu topraklara vefa borcunu ödemek istediğini söyledi.

Toplantıda konuşan CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, her zaman Tosya’nın gür sesi olduğunu ve Mecliste Tosya’yı anlattığını söyledi. Tosya’nın işçisini, çiftçisini, esnafını, sanayicisini ziyaret  ederek dertlerini sıkıntılarını Mecliste anlattığına dikkat çeken Baltacı her zaman Tosya Halkının yanında olduğunu söyledi.

Toplantıda konuşan CHP İl Genel Meclis Üyesi adayı Osman Topçu’da Kastamonu’da Tosya Halkının gür sesi olacaklarını söyledi. CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı’nın Mecliste Tosya Halkının gür sesi olduğu gibi, kendilerinin de Kastamonu’da Tosya Halkının gür sesi olacaklarını ve Tosya’ya daha fazla hizmet gelmesi için çalışacaklarını söyledi.

Toplantı soruların cevaplandırılmasının ardından sona erdi.

CHP İl Genel Meclis Adaylarını Tanıttı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!