CHP İlçe Başkanı Okuducu’dan Kınama

featured

Tosya Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu İpekyolu Kültür ve Tanıtım Festivalinin açılış törenine Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’in davetleriyle katıldım. Devlet Erkanınında bulunduğu törende protokol üyesi olmadığı halde, tamamen siyasi tercih sebebiyle kendisine söz verilen Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu son sıra yedek üyesi Yüksel Aydın, konuşmasının tamamında Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na tehdit ve hakaret etmiştir.

Tüm Tosya halkının festivali olacağını ümit ederek katılım sağladığımız bu törenden, karşı karşıya kaldığımız bu siyasi ve tavır nedeniyle ayrılmak  vazgeçilmez olmuştur.

Tosya halkı adına düzenlendiği söylenen ancak MHP İlçe kongresine dönüşen bu organizasyonda sarf edilen her hakaret, söylenen her kem söz sahibine aittir. Milletimize söyleyecek sözü kalmayanlar, seviyesiz sözlerle üste çıkma hevesi içindedir. Törende yaşanan olay da bu yaklaşımın bir örneğidir.  Siyasete biraz da mafya ağzı katarak hakaret ve tehdit içerikli sözlerle krizlerden, yolsuzluklardan, adaletsizliklerden, kayırmalardan ve baskılardan bunalan halkımızı ve gerçekleri dile getiren siyasileri  medya organlarını ve sivil toplum kuruluşlarını sindirmek, susturmak isteyenlerin bu çabası beyhudedir. Şunun çok iyi bilinmesi gerekir ki bu ülkenin kurtarıcı ve kurucu partisine ve onun genel başkanına hakaret edenler milletin vicdanında elbet mahkum olacaktır.

Kültürel bir etkinlikte Sayın Genel Başkanımıza yapılan hakareti şiddetle kınıyor, yapılan saygısızlığı tüm Tosya Halkının vicdanına bırakıyoruz.

İsmail OKUDUCU

CHP Tosya İlçe Başkanı

CHP İlçe Başkanı Okuducu’dan Kınama

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!