CHP’den Tosya’da Açıkhava Mitingi

featured

Cumhuriyet Halk Partisi Tosya Teşkilatı ilçemizde açık hava mitingi düzenledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Tosya Teşkilatı tarafından düzenlenen Açıkhava mitingine Kastamonu Milletvekili Adayları katıldı.

Mitingde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Hasan Baltacı’nın gündeminde hastane ve doktor vardı. Hastanede doktorun olmadığının altını çizen Baltacı, iktidar olduklarında bu sorunun çözeceklerinin altını çizdi. Atanamayan öğretmenler, iş bulamayan gençlerin, işsizlerin tek güvencesinin CHP olduğuna dikkat çeken Baltacı 24 Haziran’da sorunların çözümünün CHP olduğunu ifade etti. CHP iktidarında üretim olacağını ve işsizliğin biteceğine vurgu yaptı.

Mitingde konuşan CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Ayşegül Soylu Muslu’nun da gündeminde üretim ve işsizlik vardı. Kendisinin Devrekanili olduğunu ifade eden Muslu, pancar tarlalarında yetiştiğini ve şu anda pancar üretiminin bitme noktasında olduğunu ifade etti. Şu anda çocuklarının şekerpancarını bilmediğinin altını çizen Muslu Tosya’da pirincinde bitme noktasına geldiğini ve gelecek günlerde çocukların Tosya pirincini bilmeyeceklerini söyledi. Muslu üretimin devam etmesi ve ilçemizde tarım devam etmesi için 24 Haziran’da destek istedi.

Mitingde konuşan CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Devrim Ezgi Özalp Tosya için çalışacaklarını ifade ederek 24 Haziran seçimlerinde destek istedi.

CHP’den Tosya’da Açıkhava Mitingi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!