Çifte Mutluluk, Çifte Sevinç

featured

Aynı salon çatısı altında aynı gün ve saatte yaptıkları düğün ile hayatlarını birleştirerek mutluluklarını paylaşan iki genç çift dün de çifte sevinç yaşadı.

Geçtiğimiz yıl Fatih Bektaş ve Yılmaz Kara isimli iki arkadaş çifte düğün misali düğünlerini birlikte yapmak için anlaşırlar. Aynı gün ve saatte düğünlerini yapmaya karar veren iki arkadaştan birisi salonun iç bölümünü diğeri ise dış bölümünü kullanır. Aynı salonda aynı gün ve saatte düğünlerini birlikte yaparak mutluluklarını paylaşan Fatih Bektaş ve Yılmaz Kara isimli arkadaşların sevinçleri de aynı gün ve saate denk gelir.

Aradan geçen sürenin ardından iki arkadaşın da aynı gün ve saatte çocukları dünyaya gelir. Yılmaz Kara’nın oğlu olurken, Fatih Bektaş’ın ise bir kız bebekleri aynı gün aynı saatte dünyaya gelir ve düğünleriyle mutluluklarını paylaşan iki arkadaş yeni doğan bebekleri ile de sevinçlerini paylaşır.

Açıksöz Gazetesi olarak yeni doğan bebeklere sağlıklı ve uzun bir hayat dilerken, Fatih Bektaş ve Yılmaz Kara’ya mutlu bir yaşam dileriz.

Çifte Mutluluk, Çifte Sevinç

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!