Çıkan tartışmada kardeşini av tüfeğiyle vurarak öldürdü

featured
KASTAMONU'DA BİLİNMEYEN BİR NEDENLE ÇIKAN TARTIŞMA SONRASI BİR ŞÜPHELİ, KARDEŞİNİ EVDEKİ AV TÜFEĞİYLE BAŞINDAN VURARAK ÖLDÜRDÜ. OLAY SONRASI ŞAHIS, JANDARMA EKİPLERİNCE GÖZALTINA ALINDI. (VEDAT YUNUS İKİZOĞLU/KASTAMONU-İHA)

Kastamonu’da bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma sonrası bir şüpheli, kardeşini evdeki av tüfeğiyle başından vurarak öldürdü. Olay sonrası şahıs, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’da merkeze bağlı Akçataş köyünde ikamet eden Murat Şahanoğlu (25), evde henüz bilinmeyen nedenle kardeşi Hasan Şahanoğlu ile tartışmaya başladı. Tartışmanın yerini kavgaya bırakması üzerine Hasan Şahanoğlu, evde bulunan av tüfeğiyle kardeşi Murat Şahanoğlu’nu ateş etti. Başından vurulan Murat Şahanoğlu, olay yerinde hayatını kaybetti.
İhbar sonrası olay yerine giden jandarma ekipleri, kardeşini tüfekle vurduğu iddia edilen Hasan Şahanoğlu’nu gözaltına aldı. Murat Şahanoğlu’nun cenazesi ise Cumhuriyet savcısının ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin incelemesinin ardından Kastamonu Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Hasan Şahanoğlu’nun yaklaşık 6 ay önce de bir hastalıktan ötürü babasını da kaybettiği öğrenildi. İHA

Çıkan tartışmada kardeşini av tüfeğiyle vurarak öldürdü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!