Cumhuriyetimiz 88.yaşında

featured

Cumhuriyetimiz  88.yaşında

Tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında  Atatürk  Anıtı’na çelenk sunma töreni yapıldı. Törene Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Garnizon Komutanı J.Ütğm. Himmet Polat, Belediye Başkanı Kazım Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Akdaş,  İlçe Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. M.Hakan Akyıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç,  Chp  İlçe Başkanı Ahmet Ahlatçı, Mhp  İlçe Başkanı İsmail Yur,  okul müdürleri,öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenkler sunuldu.Saygı Duruşu  ve İstiklal Marşı’nın  okunmasıyla tören sona erdi.  Van’da meydana gelen deprem nedeniyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programları arasında yer alan tören geçişi ve resepsiyon  gibi faaliyetler iptal edildiğinden yapılması planlanan faaliyetler yerine bugün saat 9:00 da Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz makamında  daire ve kurum amirlerinin, vatandaşların  Bayram Tebriklerini kabul edecek.

29 Ekim’de tören geçişi yok

 

Van depremi nedeniyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenleri çerçevesinde tören geçişi, resepsiyon gibi kutlama faaliyetlerinin yapılmamasına ilişkin Başbakanlık Genelgesi Resmi Gazete’de yayımlandı  

Genelgede, 23 Ekim 2011’de Van ili ve çevresinde meydana gelen deprem felaketi nedeniyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenlerinin sadece çelenk koyma ve tebrikleri kabul törenleri şeklinde icra edilmesinin; tören geçişi, resepsiyon gibi diğer kutlama faaliyetlerinin yapılmamasının uygun görüldüğü kaydedildi.

 

 

 

 

 

Cumhuriyetimiz 88.yaşında

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!