1. Haberler
  2. Yerel Gündem
  3. D-100’de Yolcu Otobüsü Şoföründe Korkutan Gelişme

D-100’de Yolcu Otobüsü Şoföründe Korkutan Gelişme

featured
0
Paylaş

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D-100 Karayolunda seyir halinde olan Şehirlerarası otobüs kaptan şoförün rahatsızlanması sonucu Çorum Kavşağı Tosya girişinde sağa çekerek park durumuna geçti.

Edinilen bilgiye göre; Giresun’dan İstanbul istikametine gitmekte olan yolcu otobüsünün şoförü rahatsızlandı. Yolcuların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Ambulans ile Tosya Devlet Hastanesine Kaldırılan Şoför, ateş ve nefes darlığı şikâyeti nedeniyle Kastamonu Devlet Hastanesine gönderildi.

Corona virüs şüphesi ile sevk edilen şoförün hastalığının pozitif yada negatif olduğu  test sonuçlarının çıkmasıyla belli olacak.

D-100’de Yolcu Otobüsü Şoföründe Korkutan Gelişme
+ -

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.