Deniz Feneri Derneğinden Gazetemize Ziyaret

featured

Deniz Feneri Derneği temsilcileri Zimbave Şeyh Şaban-ı Veli Mescidi Projesini tanıtmak için bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Proje kapsamında Deniz Feneri Derneği temsilcileri gazetemizi ziyaret etti.

Deniz Feneri Derneği Kastamonu İl Temsilcisi Halit Bitkin ve Tosya İlçe Temsilcisi Mustafa Özipek gazetemizi ziyaret etti.  

Ziyarette gazetemiz sahibi Mustafa Ünsal ile sohbet eden Halit Bitkin yaptıkları faaliyetleri ve derneğin Zimbave Mescidi Projesini anlattı.  Zimbave’ye yapılacak olan mescide Şeyh Şaban-ı Veli Hazretlerinin ismini vereceklerini belirten Bitkin mescit ile birlikte su kuyusunun da açılacağını söyledi.

Ziyaretleri nedeniyle Deniz Feneri Derneği temsilcileri Halit Bitkin ve Mustafa Özipek’e  teşekkür eden gazetemiz sahibi Mustafa Ünsal dernek temsilcilerine  başarı ve kolaylıklar diledi.

Deniz Feneri Derneği tarafından Afrika Kıtası Zimbave’de yapılacak olan Şeyh Şaban-ı Veli Mescidi’nin su kuyusu ile birlikte toplam maliyeti 90bin TL. Proje bedelinin tamamlanmasının ardından Tosya’dan toplanan para su kuyusu  açmaya yeterse açılacak olan kuyunun ismine Tosya Kuyusu verilecek. Su sıkıntısının büyük olduğu Zimbave’de su sondaj vurularak kuyulardan çıkarılıyor. Sondajın maliyeti de o ülkede yaklaşık 4500 dolar.  Şeyh Şaban-ı Veli Mescidi Projesi dışında isteyen hayır sahipleri Zimbave’de su kuyusu açabilecek.

Deniz Feneri Derneği yurt dışı projelerinin yanında yurtiçindeki projelerini de davam ettiriyor. Kastamonu’da ihtiyaç sahiplerine giyim ve gıda yakacak yardımı yapacak olan Deniz Feneri Derneği ilçemizden tespit edilen 20 aileye giyim ve gıda yardımında bulunacak.

Deniz Feneri Derneği Kastamonu Temsilcisi Halit Bitkin ve Tosya Temsilcisi Mustafa Özipek Zimbave Şeyh Şaban-ı Veli Mescidi Projesi tanıtım ziyaretlerine resmi kurumlar ve esnaflarla devam etti.

Deniz Feneri Derneğinden Gazetemize Ziyaret

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!