Denizkonak Balıkçı Barınağında çalışmalar devam ediyor

featured
KASTAMONU'NUN CİDE İLÇESİNE BAĞLI DENİZKONAK KÖYÜNDE BALIKÇI BARINAĞI YAPIMI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR. (VEDAT YUNUS İKİZOĞLU/KASTAMONU-İHA)

Kastamonu’nun Cide ilçesine bağlı Denizkonak Köyünde Balıkçı Barınağı yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Denizkonak Balıkçı Barınağı inşaatında blok konulma çalışmaları hızlandırıldı.
26. Dönem AK Parti Kastamonu Milletvekili ve iş adamı Murat Demir’in girişimleri sonucunda Cide ilçesine bağlı Denikkonak Köyünde 2016 yılında ihalesi yapılarak yapımına başlanan Denizkonak Balıkçı Barınağının yapım çalışmaları sürüyor. Cide’ye bağlı Denikkonak, Uğurlu ve Çamaltı Köyleri sınırları içerisinde Balıkçı Barınağı inşaatı çalışmalarında blok konulmaya başlandı. Bu yılın sonuna kadar yapım çalışmalarının tamamlanması beklenen Denikkonak Balıkçı Barınağı, 7 milyon 500 bin liraya ihale edildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Alt Yapılar Genel Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan ve 2016 yılında sözleşmesi imzalanarak inşaatına başlanan Denikkonak Balıkçı Barınağı, 230 metre ana, 120 metre tali mendirek ve 40 metre de çekek yeri yapılacak. Barınağın bloklarının konulması da devam ediyor. Barınağı, 30 adet küçük tekne yanaşabilecek. İHA

Denizkonak Balıkçı Barınağında çalışmalar devam ediyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!