Dikkat Tosya’da Elektrikler Kesilecek

featured

Elektrik bakım onarım ve arıza giderme çalışmaları nedeniyle yarın ilçemizin bazı mahalle ve caddelerine elektrik verilemeyecek.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) den yapılan açıklamaya göre 6 Eylül 2014 Cumartesi günü yarın programlı elektrik bakım, onarım ve arıza giderme çalışmaları nedeniyle 10.00-15.00 saatleri arasında Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi, Keskin Sokak, Mithat Boyner Sokak, PTT Sokak, Yeni Mahalle Sokak,  İbni Selim Mahallesi Fazıl Boyner Caddesi, Fevzi Çakmak Sokak, İsmail Ergi Sokak ve civarında elektrik verilemeyecek.

15.00-19.00 saatleri arasında ise Bahçelievler Mahallesi, Osmanlı Caddesi, Necip Fazıl Kısakürek Caddesi, Koca Ragıp Paşa Caddesi, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi, Hacı Bektaşı Veli Caddesi, Fevzi Çakmak Caddesi, Çaybaşı Caddesi, Aybüke Sokak, Kıbrıs Sokak, Mohaç Sokak, Öztürk Sokak, Yanardağ Sokak ve civarında elektrik verilemeyecek.

Elektrik bakım onarım ve arıza giderme çalışmalarının tamamlanmasının ardından elektrikler tekrar verilerek normale dönecek.   

Dikkat Tosya’da Elektrikler Kesilecek

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!