Diksiyon ve Dil Anlatım Kursları Açılıyor

featured

Eğitici ve öğretici kurslarına devam eden Tosya Halk Eğitim Merkezi kurslarına iki yeni kurs ekledi.

7’den 77’ye herkesin başvuru yapabildiği ve halkın en iyi şekilde istifade edebilmesi için kurslar düzenleyemeye devam eden Tosya Halk Eğitim Merkezi gelen talepleri değerlendirerek yeteri sayıya ulaştığında talep edilen dalda kurs açıyor.

İlçemizde bağcılık ve arcılığın yaygın olması nedeniyle ağaç budama ve aşılama ile arıcılık kursları revaçta olurken son günlerde talebi sürekli artan Osmanlıca kursu da bugün başlıyor.

Halk Eğitim Merkezi eğitici ve öğretici kurslarının yanında gençleri de geleceğe hazırlıyor. Özellikle gençlerin iş başvurularında CV’lerine ekleyebileceği sertifika için çok önemli kurslar açılıyor. İş başvurularında insan kaynaklarının tercih sebebi olan İngilizce, Diksiyon ve Dil Anlatım kursları için Tosya Halk Eğitim Merkezleri’nde başvurular başladı.

Kurs açılması için yeterli sayının tamam olmasıyla birlikte kurslar açılacak ve kursun bitiminde kursiyerlere sertifikaları verilecek. Kurslara katılacak olan gençler iş başvurularında tercih sebebi sayılan kurslardan aldıkları sertifika ile yöneldikleri sektörde kolaylıkla iş bulma imkanına sahip olacak.   

Diksiyon ve Dil Anlatım Kursları Açılıyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!