Dolandırıcıları İstanbul’da Yakalattı

featured

Tosya Polisinin Dikkatli Çalışması, Dolandırıcıları İstanbul’da Yakalattı

İlçemizde havale yada ATM yoluyla dolandırılan bir kişinin polise müracaatı sonucunda dolandırıcılar İstanbul’da yakalandı.

Telefon ve kontör dolandırıcılığına halkı bilinçlendirmek için Tosya Polisi çalışma başlatmıştı.  Polisin uyarıları ve bilinçlendirmesi sonucunda 09 Aralık 2014 günü meydana gelen olayda dolandırılan bir vatandaşın 1.590,25TL si kurtarıldı.

09 Aralık 2014 günü Tosya’da meydana gelen olayda kendisinden para istenen bir vatandaş, havale yada ATM yoluyla 37.100.00TL para dolandırılan bir vatandaş polise müracaat etti. Tosya Polisi’nin dikkatli çalışması sonucunda dolandırıcılar yakayı ele verdi. İstanbul’da yakalanan dolandırıcılar adliyeye sevk edildi.

Dolandırılan toplam 37.100,00TL paranın 1.590,25TL’si yakalanarak el konuldu. Olayla ilgili Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden basın açıklaması yapıldı.

Açıklamada şöyle denildi;

“09.12.2014 günü Tosya ilçe merkezinde meydana gelen “dolandırıcılık” olayı ile ilgili olarak yapılan detaylı çalışmalar sonucunda olayın şüphelisi olduğu tespit edilen şahıslar ekiplerimizin duyarlı ve dikkatli çalışmalar neticesi İstanbul ilinde yakalanmışlardır.

Şüphelilere müştekiden ikna edilmek suretiyle havale yada ATM yoluyla gönderilen toplam 37.100TL paranın 1.590,25TL si bloke edilmiş geri kalanını elde edilememiştir.

Olayla ilgili olarak şüpheli şahıslar haklarında dolandırıcılık suçundan düzenlenen tahkikat evrakları ile birlikte Adli Makamlara sevk edilmişlerdir.

İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak ilçemiz genelinde halkımızın huzur ve sükun içerisinde yaşamını devam ettirebilmesi amacıyla çalışmalarımız büyük bir azim ve kararlılık içerisinde devam edecektir.”

Dolandırıcıları İstanbul’da Yakalattı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!