Ekşi Ailesinden Rüya Gibi Düğün

featured

İlçemizin tanınan ailelerinden Ekşi Ailesinin Prensi Vedat Ekşi Doğramacı Gala’da yapılan muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdi.

Mükerrem ve Abdullah Akpınaroğlu çiftinin biricik kızları Gözdem Akpınaroğlu ile ilçemizin tanınan ailelerinden olan Ekşi Ailesinin Prensi Sanayici ve İşadamı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Ekşi ve Şeyma Ekşi çiftinin oğulları Vedat Ekşi için görkemli bir düğün yapıldı.

Tosya gelenek ve göreneklerine göre yapılan düğün 28 Haziran günü Gemlik / Bursa’da başladı. Gemlşk Atamer Doğa Resort’ta yapılan kız kınasının ardından düğün 3 Temmuz günü Tosya’da devam etti. İkindi namazına müteakip yapılan gelin almanın ardından düğün akşam Doğramacı Gala’da devam etti.

Düğün Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Din görevlileri tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ve ilahilerin ardından evliliğin hayırlı uğurlu olması ve genç çiftin mutluluğu için dua edildi.

Salona alkışlar eşliğinde gelen gelin ve damat ilk dansını yapmak üzere piste davet edildi. Gelin damat dansının ardından düğün eğlencesi başladı. Gelin damat ile katılımcılar bir süre eğlendikten sonra nikah merasimi yapıldı.

Genç çiftin nikahını kıyan Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek aileleri tebrik etti. Çifte Kur’an-ı Kerim, Bayrak ve iki adet fincan hediye eden Kavaklıgil, aile cüzdanını gençlere teslim etti.

Nikahın ardından eğlence kaldığı yerden devam etti. Canlı müzik eşliğinde davetliler gönüllerince eğlenirken, gelin damat ve ailelere yöresel oyunlarda eşlik etti.  Canlı müzik eşliğinde oynanan yöresel oyunlarla birlikte halaylar çekildi.

Pandemi kuralları altında yapılan düğünde Şeyma ve Metin Ekşi çifti davetlilerle tek tek ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Düğün farklı kesimleri bir araya getirdi

Şehir dışından davetlilerin olduğu Ekşi Ailesinin düğününde yönetim, siyaset, kamu kurumları ve iş dünyasından yüksek katılım vardı. Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, İlçe Emniyet Müdürü Selahattin Batman ile birlikte eski Belediye Başkanı Kazım Şahin, emekli Emniyet Müdürü Kazım Ejder, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı  ,  Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Corcor, MHP İlçe Başkanı Dündar Özurgancı, Ak Parti ve MHP Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri  Şerafettin Çiçek, Hüseyin Örü ve Cihan Çetin  ile sanayici ve işadamları ile davetliler katıldı.

Korona virüs nedeniyle kapalı olan düğünlerin uzun bir aradan sonra tekrar açılmasıyla katılımcılar düğünü fırsat bilerek canlı müzik eşliğinde geç vakitlere kadar eğlendi. Katılımcılara düğüne özel çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyen katılımcılar aileleri de tebrik ederek düğünden ayrıldı.  Ekşi Ailesinin oğulları için yaptığı muhteşem düğün eğlencenin merkezi olurken uzun bir aradan sonra vatandaşları müzik ve eğlenceye doyurdu.

Açıksöz Gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyor, çiftin ailelerini tebrik ediyoruz.

 

Ekşi Ailesinden Rüya Gibi Düğün

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!