Emniyet Müdürü Onuruna İftar Yemeği

featured

Kaymakam Deniz Pişkin, emekliye ayrılan Emniyet Müdürü Kazım Ejder onuruna bir iftar yemeği düzenledi.

Hotel Doğramacı’da verilen iftar yemeğine Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Kazım Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed İkbal Ay, Cumhuriyet Savcısı Emre Şükrü Acar, Hakim Merve Arslantaş, İlçe Emniyet Müdürü Cenk Demir, İlçe Jandarma Komutanı Özgün Yapağı, Ak Parti İlçe Başkanı Metin Ekşi, MHP İlçe Başkanı Muvaffak Etyemez, İlçe Müftüsü Eyyüp Demir, daire ve kurum amirleri, emniyet personeli ile sanayici ve işadamları katıldı.

Okunan Kur’an-ı Kerimin ardından iftar duası yapıldı, iftar topunun patlamasıyla birlikte oruçlar açıldı, yemekler yendi çaylar içildi.

Emniyet Müdürü Kazım Ejder’e emeklilik hayatında ailesiyle birlikte sağlık ve huzur dolu günler geçirmesini dileyen Kaymakam Deniz Pişkin, kendisini ilçemizdeki güzel hizmetlerinden dolayı Başarı Belgesi ile ödüllendirirken üzerinde Tezhip sanatıyla Besmele ve Kelime-i Tevhid yazılı bir de Türk Bayrağı Tablosu hediye etti.

Emekli olan emniyet müdürü Kazım Ejder’e ilçemize verdiği hizmetlerden teşekkür eden Belediye Başkanı Kazım Şahin Tosya’ya özgü ahşap sandık hediye etti.

Veda yemeğinde Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed İkbal Ay hizmetlerinden dolayı emekli olan emniyet müdürü Kazım Ejder’e teşekkür plaketi verdi.

Emniyet Müdürü Onuruna İftar Yemeği

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!