Emniyetten Makam Ziyareti

featured

İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Bozkurt Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 169.ncu yıl dönümü nedeniyle makam ziyaretlerinde bulundu.

İlk ziyaret İlçe Kaymakamı Mehmet Türköz’e yapıldı.  İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Bozkurt, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Rıfat Yılmaz ve beraberindeki polis memurları Kaymakam Mehmet Türköz’ü makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Polis Haftasını kutlayan Kaymakam Mehmet Türköz;” Olmazsa olmaz kurumlarımızdandır hep söylüyoruz. Sporda bir deyim vardırya futbolcu sakatlanır maçı kaybeder nedir yokluğunda hissedilir kıymeti. Sizde yok olan bi kurum olsanız yani kıymetiniz o zaman anlaşılır. Zor bir görev ifa ediyorsunuz biliyoruz, farkındayız. Biz sizlere teşekkür ediyoruz. Tosya’da yaklaşık dördüncü yılımdayım. Asayiş yönünden sıkıntılı bi olayımız fazla olmadı. Ne kadar adliyelere yüksek müracaat olsa bile vatandalar arası münasebetlerden kaynaklanan bir problemdir diye düşünüyoruz. Çok büyük bi olayımız olmadı. O bakımdan biz görev yapan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonrada Tosyamızda huzur dolu güvenli günler geçireceğiz inşallah” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Korkmaz’da “Bizde size teşekkür ediyoruz. Teşkilatımıza göstermiş olduğunuz yakın ilgiden destekten dolayı maddi manevi her zaman yanımızda bulunduğunuzdan dolayı çok çok teşekkür ediyoruz” söyleriyle Kaymakam Mehmet Türköz’e teşekkürlerini iletti.  

Emniyet Teşkilatı ziyaretlere adliyede devam etti.  Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Hüseyin Daşdemir’i  makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti. Başsavcı Daşdemir İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Bozkurt ve emniyet mensuplarına teşekkür ederek polis haftasını kutladı.

Emniyet Teşkilatı adliyedeki ziyaretlerine Savcı Barış Kurt, Hakimler Mehmet Mustafa Göğüş ve Yüksel Aras ile devam etti. Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümü nedeniyle yapılan ziyarette çiçek takdim edildi.  

İlçe Emniyet Müdürü ve emniyet mensupları ziyaretlerine belediye ile devam etti.  Belediye Başkan Vekili Fazıl Ateş’i makamında ziyaret eden İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Bozkurt Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 169.ncu yıldönümü nedeniyle çiçek takdim etti.

İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Bozkurt ve emniyet mensuplarına teşekkür eden Belediye Başkan Vekili Fazıl Ateş polis haftasını kutlayarak; “biz sizlerin sayesinde yataklarımızda rahat uyuyoruz. 24 saat görev başında olan ve vatandaşımızın mal ve can güvenliğini sağlayan polis teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum.  Türk Polis Teşkilatı’nın 169.ncu kuruluş yıldönümü kutlu olsun” dedi.

Ziyaretlere hastane ile devam eden İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Bozkurt, ilk olarak geçtiğimiz Pazartesi günü rahatsızlanarak tedavi altına alınan Belediye Başkanı Kazım Şahin’i ziyaret etti. Şahin’e geçmiş olsun dileklerini ileten İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Bozkurt ve emniyet mensupları çiçek takdim etti. Başkan Şahin teşekkür ederek polis haftasını kutladı.  

İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Bozkurt ve emniyet çalışanları hastanede yatan hastaları, hemşire ve doktorları da ziyaret etti ve  Türk Polis Teşkilatının 169.ncu kuruluş yıldönümü olduğunu hatırlatarak çiçek verdi.  Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren hastalar emniyet çalışanlarına teşekkür ederek polis haftasını kutladı.

Ziyaretlerde şehit ailesi de unutulmadı. İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Bozkurt, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Rıfat Yılmaz, asayiş ve karakol ekipleri ile trafik ekipleri 1996 yılında Muş’ta şehit olan Özel Harekat Polisi Celal Yavuz’un babası Bilal Yavuz’u evinde ziyaret etti.  

İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Bozkurt ve emniyet mensupları Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşu’nun 169.ncu yıl ziyaretlerine şehit ailesini ziyaret ederek son verdi.

Emniyetten Makam Ziyareti

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!