Erdoğan BEKTAŞ’dan Girişimcilere

featured

Erdoğan BEKTAŞ’dan Girişimcilere 3 Hedef

. Süt İşletme Tesisi

. 500 Yataklı Otel

 

. Liman İşletmeciliği

500 yataklı otel yatırımı yapana Doğa Kültür Köyü’nde inşası süren oteli 49 yıllığına bedava vereceklerini belirten Vali Erdoğan BEKTAŞ, İnebolu Limanı’nın yap-işlet-devret modeliyle bir girişimci grubun almasını istedikleri­ni, ayrıca verilen destekler­den yararlanıp 300 ton kapasiteli bir süt işleme tesisi kurulmasını arzu ettik­lerini söyledi.

 

           

500 yataklı otel Süt işleme tesisi, Liman işletmeciliği, “Otel yapana, bir otel bizden”

 

500 yataklı otel yatırımı yapana Doğa Kültür Köyü’nde inşası süren oteli 49 yıllığına bedava vereceklerini belirten Vali Erdoğan BEKTAŞ, İnebolu Limanı’nın yap-işlet-devret modeliyle bir girişimci grubun almasını istediklerini, ayrıca verilen desteklerde yararlanıp 300 ton kapasiteli bir süt işleme tesisi kurulmasını arzu ettiklerini söyledi.

 

Vali Erdoğan BEKTAŞ, özel sektörden Kastamonu için öncelikli beklentisinin turizm için 500 yataklı otel, hayvancılık için büyük bir süt işleme tesisi ve İnebo­lu Limanı’nın işletmeciliğini üstlenmek olduğunu söyledi.

 

KİAD’m iftar yemeğinde konuşan Vali Erdoğan BEKTAŞ şöyle dedi:

“Kastamonu da büyük bir potansiyel var. Potansiyeli olan bu şehrin altyapı hizmetleri maalesef, bitirilememiş, geri kalmış ve tamamlanamamış. Biz geç ka­lan altyapı hizmetlerini tamamlamak İçin çalışıyoruz. Devlet olarak, hükümet olarak, temel altyapı konusunda gerçek­ten, çözülmemiş olan sorunları da çöz­müş olacağız. Fakat sorunları çözmüş ol­mamız ilin potansiyelinin hak ettiği ye­re geleceğini garanti etmiyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da işadamlarıyla bir iftar yemeğinde beraber olduk. İftardan sonra işadamlarıyla sohbet etme imkânı bulduk. Onlara söylediğim, devletçe ba­şaramayacağımız ama mutlaka özel sek­törün, girişimcilerin de yapması gereken üç önemli konuya değindim. Buradan da beyan ediyorum. Kastamonu’nun 500 yataklı otel ve otellere ihtiyacı var. Bi­zimde katkımız olsun. Doğa Kültür Kö­yünde yapılmakta olan 60 yataklı oteli­mizi de 500 yataklı otel yapana bir kuru para almadan yap işlet devret modeliyle 49 yıllığına bedava vereceğiz. Kastamo­nu hayvancılık konusunda gelişimi sür­dürülmesi için Ziraat Bankasının verdiği hayvancılıkla ilgili desteklerden ve yatı­rımlardan yararlanıp 300 ton kapasiteli bir süt fabrikasının yapılmasını ve İne­bolu Limanının bir girişimci grup tara­fından yap işlet devret modeliyle alınıp çalıştırmasını istiyoruz.”

 

 

 

Erdoğan BEKTAŞ’dan Girişimcilere

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!