Erzurum’da hayatını kaybeden Tosyalılar defnedildi

featured

Erzurum’da yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden Tosyalılar toprağa verildi.

Geçtiğimiz gün Erzurum-Çat Karayolunda meydana gelen trafik kazasında Kastamonu’nun Tosya ilçesi nüfusuna kayıtlı Muhsin Çolak ve Kemal Koçak hayatını kaybetmişti.  Cenazelerin ilçeye getirilmesinin ardından  bugün Muhsin Çolak ve Kemal Koçak için cenaze namazı kılındı, helallik alındı. Kılınan cenaze namazının ardından Muhsin Çolak’ın cenazesi toprağa verilmek üzere Gökomuz Köyü’ne götürülürken, Kemal Koçak’ın cenazesi ise Ekincik Köyüne götürülerek toprağa verildi.

Göz yaşları içinde son yolculuğuna uğurlanan Muhsin Çolak ve Kemal çolak’ın iş için Erzurum’a gittikleri öğrenildi.

-Olay-

Edinilen bilgiye göre, Erzurum-Bingöl karayolu Çat ilçesine bir kilometre mesafede meydana gelen kazada, Bingöl istikametinden Erzurum’a seyreden sürücüsü belirlenemeyen 37 KL 561 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Nejmettin K. yönetimindeki 34 HF 7858 plakalı kamyon ile çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan Kemal Koçak ve Muhsin Çolak hayatını kaybederken, Hilmi Battal ve kamyon sürücüsü Nejmettin K. ise yaralandı.

Yaralılar Erzurum Bölge Araştırma Hastanesine sevk edilirken, Hilmi Battal’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Erzurum’da hayatını kaybeden Tosyalılar defnedildi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

1 Yorum

  1. 4 sene önce

    Allah rahmet eylesin.Mekânı cennet olsun.Rabbim geride kalan tüm eş, dost ve akrabalarına Sabr-ı cemil İhsan eyleyip, yaralı kardeşlerimize de Şafii ismi hürmetine şifalar nasip eylesin…??

    Cevapla
Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!