(FETÖ)cü Terör Örgütünü Lanetleyen Tosya

featured
(FETÖ)cü Terör Örgütünü Lanetleyen Tosya
Kadınıyla Erkeğiyle Demokrasi Nöbetinde 
İlçemizde darbe girişimine karşı vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine sokaklara döküldü.
Geçtiğimiz Cuma günü akşamı Fethullar Gülen Örgütü (FETÖ) mensubu subayların kalkıştığı darbe girişimine tepkisini gösteren halk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemizde de  darbeyi protesto etmek için sokağa çıktı.
Çağrının yapılmasının ardında ellerinde Türk Bayrağı Cumhuriyet Meydanında toplanan partili partisiz farklı görüşlere sahip binlerce kişi, FETÖ terör örgütüne karşı sloganlar atarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Hükümetin yanında olduklarını bildirdi. 
İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kur’an-ı Kerim okundu. Camilerimizde Ezanlar okundu, selalar verildi, 
Vatanımızın ve milletimizin bekası için demokrasimiz için dua edildi.
Çok sayıda vatandaş ise, araçlarıyla konvoy düzenleyerek klakson çalarak protestoculara destek verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın,  MHP lideriDevlet Bahçeli ve CHP lideri Kemal kılıçdaroğlunun destek çağrısıyla meydanları doldurarak Fethullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişimine izin vermeyen vatandaşlar, Cumartesi akşamıda demokrasi nöbetine devam etti. 
İlçemizde farklı siyasi görüşlerden binlerce kişi Cumhuriyet Meydanını doldurdu, sloganlar atarak küstah girişime tepki gösterdi.
Tosya Demokrasi nöbetine binlerce kişi ile devam ediyor
Ülke genelinde yaşanan darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım, henüz tehdidin geçmediğini ve bugün de vatandaşların sokağa çıkması gerektiğini söylemesi üzerine vatandaşlar Tosya’da Cumhuriyet meydanını doldurdu.
Demokrasi nöbeti altında yapılan programa Belediye Başkanı Kazım Şahin, Ak Parti ilçe Başkanı Metin Ekşi, İlçe Müftüsü Basri Bektaş, sanayici İşadamı Hüseyin Nalbantoğlu, Siyasi parti temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.
Program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra saygı duruşu ve yüzlerce kişinin hep birlikte okuduğu İstiklal Marşı ile devam etti. Başkan Kazım Şahin Vatandaşlara hitap ederek ‘’ Yüce milletimizin tarihinde çok önemli yer tutacak olan 15 Temmuz 2016 Milli iradeye sahip çıkma, Devletimize, demokrasiye sahip çıkma şölenimize hoş geldiniz. Milletimiz ve siz Tosyalılar dün akşamdan bu güne kadar devlet içinde yapılanmış olan bu FETÖ terör örgütünün yapmış olduğu darbe ve terörist eyleme dimdik karşı durarak gerçekleşmesini engellediniz. Sizler hem devletinize hem de demokrasiye partili partisiz bu dik duruşunuzla sahip çıktınız’’ dedi.
Başkan Kazım Şahin’in konuşması sonrasında ilçe Müftüsü Basri Bektaş yaptığı duaya meydanda bulunan yüzlerce vatandaş âmin dedi.
Yapılan dua sonrası ilçe meydanında toplan yüzlerce vatandaş ellerinde Türk bayrakları ile yürüyüş yaptı. Birlik ve beraberlik mesajlarını verildiği programın gece geç saatlere kadar devam etti.
(FETÖ)cü Terör Örgütünü Lanetleyen Tosya

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!