Fitre ve Zekat Zarfı Dağıtımına Başladı‏

featured

Türk Hava Kurumu Tosya Şubesi Başkanlığı’ndan bildirilen duyuruya göre 2860 Sayılı Yardım Toplama Kanunu Yardım Toplama Esas ve Usulleri Hakkındaki Yönetmelik gereğince Türk Hava Kurumuna Fitre Zekat toplayacaktır.
 
   Halkımızın gururu Türk Hava Kurumu yaptığı atılımlara her geçen gün bir yenisini ekliyor. Sağlık Bakanlığımızın emrinde 17 helikopterle başlattığımız hava ambulans hizmeti sayesinde artık daha güçlüyüz.Ambulans helekopterimiz hasta yaralılarımıza en zor zamanlarında destek oluyor.
 
 Havadan yangın söndürme kabiliyetimiz her geçen gün daha da güçleniyor.Ülkemiz ormanlarını yangınlardan korumak için canları pahasına görev yapan ateş savaşçılarımız Orman ve Su İşleri Bakanlığımızın emrinde görevlerine devam ediyor.Nerde kalmıştık diyerek çıktığımız bu yolda Türk Hava Kurumu uçak fabrikasının küllerinden doğuşunu hep birlikte izleyeceğiz.2014 yılında gözlerinizi gökyüzünden ayırmayın.Çünkü Anlı Şanlı bayrağımızı taşıyan uçağımız çok yakında göklerdeki yerini alacak.
 
 Türk Hava Kurumu Üniversitemizde burslu okuyan şehit ve gazi çocuklarımızın gözündeki ışıltıda sizinde payınız olsun.
 
 Fitre-Zekatlarını Türk Hava Kurumuna vermek isteyen siz hayırsever vatandaşlarımızın Türk Hava Kurumu Tosya Şubemizden veya Mahalle ve Köy muhtarlıklarımızdan temin edecekleri Fitre ve Zekat Zarfları ile bu dini vecibelerini yerine getirebileceklerdir.
 
 Türk Hava Kurumuna Fitre ve Zekatlarınızla yapacağınız yardımlardan dolayı Teşekkür eder sıhhat ve mutluluk dolu Ramazan geçirmenizi Cenabı Allah’tan dileriz.
 Türk Hava Kurumu Tosya Şubesi Başkanlığı

 

Fitre ve Zekat Zarfı Dağıtımına Başladı‏

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!