Gazeteci darp edildi

featured

Taşköprü ilçesindeki üzücü olayın ardından Gazeteci Günaydı’ya ‘3 gün iş göremez’ raporu verildi…

             Taşköprü’de Avukatlık yapan F.P. isimli şahsın, akşam saatlerinde pide alıp evine gitmekte olan Taşköprü TRT ve Kastamonu Doğrusöz Gazetesi Muhabiri ayrıca Taşköprü Ajansı Haber Portalı Sahibi Mustafa Günaydı’yı darp ettiği iddia edildi.

            İddiaya göre olay şöyle gerçekleşti; Taşköprü TRT ile Kastamonu Doğrusöz Gazetesi Muhabiri ve Taşköprü Haber Ajansı Haber Portalı Sahibi Mustafa Günaydı, akşam iftar vaktine az bir zaman kala iş yerinden çıkarak pide alıp evine doğru yöneldi. Bu arada Taşköprü Buhara Sokak’ta esnaf arkadaşlarıyla selamlaşarak bir süre sohbet eden Günaydı’nın yanından geçen Avukat F.P., kendisine omuz attı. Bunun üzerine Pehlivan’a dönerek ne olduğunu anlamaya çalışan Günaydı, yine neye uğradığını anlayamadan F.P.’nin elindeki leptop çantası ile yaptığı darbeye maruz kaldı. Bunun üzerine ikilinin arasında çıkan arbede çevredekiler tarafından engellendi. Olay üzerine Gazeteci Mustafa Günaydı, Taşköprü Devlet Hastanesi’ne gitti. Taşköprü Devlet Hastanesi doktorları tarafından Günaydı’ya 3 gün iş göremez raporu verildi. Bir süre hastanede tedavi altında kalan Günaydı, daha sonra Taşköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek suç duyurusunda bulundu. Emniyet güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

KGC: “KINIYORUZ”

            Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, olayın ardından bir mesaj yayımladı.

            Gazetecilere yönelik saldırılan yurt genelinde sıradanlaştırılmaya çalışıldığına dikkat çeken Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, açıklamasında: “Kamuoyunu aydınlatmak amacıyla haber yapmak isteyen meslektaşlarımıza yönelik saldırılara bir yenisi Taşköprü ilçemizde eklenmiştir. Taşköprü ilçemizde mütevazi ve beyefendi kişiliğiyle tanınan meslektaşımız Mustafa Günaydı’ya yapılan bu yakışıksız hareketi esefle kınıyoruz” cümlesine yer verdi.

Gazeteci darp edildi

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!