Gazetemiz Tosya’nın Sesi Olmaya Devam Ediyor

featured

TRT Anadolu, Tosya Kıstısına Geniş Yer Verdi

Tosya Kıstısı Gazetemiz aracılığı ile TRT Anadolu Televizyonu’nda  dünyaya tanıtıldı.  Bölgeler arasında haber ve bilgi akışını sağlamak, Konu ve konuklarıyla, basındaki gelişmelerle yerel gazeteleri gündeme taşımak  ve aynı zamanda yerel medyanın sesini duyurmak  amacıyla TRT  Anadolu’da yayınlanan ve beğeniyle izlenen “Anadolu’nun Sesi”  programında   Açıksöz Gazetesi Tosya’nın Sesini duyurdu. Gazete manşetlerimizin ilgiyle okunmasının ardından, en çok beğeniyi ilçemize özgü kültürel miraslarımızdan olan Tosya  Kıstısı aldı.  

 ‘’Tosya Kıstısı Yoğun İlgi Görüyor’’ başlıklı haberimize TRT Anadolu Televizyonu Anadolu’nun Sesi Programında geniş yer verildi.  

TRT Anadolu Televizyonu Anadolu’nun Sesi Programı ile Anadolu da yaşanan tüm gelişmeleri gazeteler aracılığı ile ekrana taşıyor. 

Geçtiğimiz günlerde Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş Kastamonu’nun tarım, ekonomi,turizm, kültürel ve sosyal değerlerini tanıtmak amacı ile 1,5 saatlik programın stüdyo konuğu olmuştu.

Zaman zaman kültürel ve sanatsal değerlere yer veren gazetemiz ilçemizde üretilen ürünleri daha iyi tanıtabilmek amacıyla geçtiğimiz Cuma Günü (2 Mart 2012) ilçemizde üretilen kültürel değerimiz olan ve Tosya’ya özgü kıtsıya yer vermişti. 

TRT Anadolu Televizyonu Anadolu’nun Sesi Programında manşetleri okunan gazetemiz, manşet haberinde yer alan kıstı büyük ilgi gördü. Ünlülerin Tosya’dan  kıstı aldığına dikkat çekilen haberde fiyatına rağmen büyük ilgi uyandırdığı gözlerden kaçmadı. Üzerinde durulan en önemli konuların başında kültürel değerlerin geldiğine vurgu yapılarak kıstının Tosya’ya özgü ürün olarak yer alan haber sonuna kadar okundu. Program sunucuları Hakan Tuzcu ve Arzu Türkdoğan tarafından  Anadolu’nun Kültür Değerlerine sahip çıkıldığı vurgulanan programda gazetemizde yer alan habere göre Tosya’nın geçmişine sadık, kültür değerlerini ayakta tutmayı başaran Anadolu’nun şirin bir ilçesi olduğuna değinildi. Aynı zamanda haber ayrıntısında yer alan ‘’zerafetin adı Tosya kıstısı’’ cümlesi ilgi ile okuyan program sunucusu Arzu Türkdoğan,   bir bayan olarak Tosya kıstısını çok beğendiğini söyleyerek  Tosya Halkının kültürel değerlerine sahip çıkan bir toplum olduğunu sözlerine ekledi.

 

Gazetemiz Tosya’nın Sesi Olmaya Devam Ediyor

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!