GAZİ FIRAT İÇİN TOPLANAN PARA 64 BİN TL OLDU

featured

GAZİ FIRAT İÇİN TOPLANAN PARA 64 BİN TL OLDU

Tosya  Kaymakamlığı öncülüğünden devlet-vatandaş işbirliği ile Gazi Fırat Zorba’ya ev yapmak için başlatılan  kampanyaya yurdun her yerinden destek geliyor.

Dün ilçemize Osmancık ilçesinden gelen öğrenciler Tosyalı miniklere tiyatro gösterisi yaptı. Sabah 10:00 ve öğleden sonra 14:00 da iki seans halinde sergilenen tiyatro, ilçemizdeki Gazi Fırat Zorba’ya yapılacak ev için sahnelendi.

Çorum’a bağlı Osmancık ilçesi Akşemsettin İlköğretim Okulu öğrencileri, çeşitli yerlerde sahneledikleri  “Bayrağın Gölgesi” adlı tiyatro sayesinde topladıkları parayı Gazi Fırat Zorba için düzenlenen kampanyaya bağışlanmak üzere, Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz’e makamında takdim ettiler.

Öğrenciler daha sonra Tosya’daki ilköğretim öğrencileri için aynı oyunu, müftülük sitesi konferansa salonunda sahnelediler. Tiyatro gösterisine, Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Tosya Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Himmet Polat, Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz, Osmancık İlçe Milli eğitim Müdürü Atila Çağlar, Tosya Müftüsü Hikmet Yazıcı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerin; Osmancık ve Tosya’da sahneledikleri tiyatro gösterileri sayesinde topladıkları 833 TL.yi Kaymakam Türköz, Gazi Fırat Zorba için açılan resmi hesaba, yatırtarak banka dekontunu öğrencilere teslim etti.

Tiyatro gösterisinden sonra yaptığı konuşmada, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize gösterdikleri bu örnek davranıştan ötürü teşekkür ederim diyen Kaymakam Türköz, “Şırnak Gabar dağı bölgesinde 2009 yılı Haziran ayında teröristlerle girdiği çatışmada kafasından aldığı kurşun darbesi ile ağır yaralanan ve  beyninin sağ tarafının 3 te 2 si alınan Gazi Fırat Zorba’ya ev yapmak için Kaymakamlığımız öncülüğünde, devlet-vatandaş işbirliği ile bir kampanya başlattık. Düzenlediğimiz kampanyaya yurdumuzun her yerinden yardımlar geliyor. İnşallah en kısa sürede temelini atacağımız ev, 2 katlı ve 120 m2 alan üzerine inşa edilecek. Şimdiye kadar resmi hesaplarda toplanan para sizin değerli katkılarınız ile birlikte 64 bin TL.ye ulaştı. Ben buradan yardımlarını esirgemeyen bütün hayırseverlere sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Programın bitiminde Osmancık Akşemsettin İlköğretim Okulu Müdürüne plaket veren Kaymakam Türköz, öğrencilere de yaptıkları örnek davranıştan dolayı teşekkür ederek hediyeler verdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GAZİ FIRAT İÇİN TOPLANAN PARA 64 BİN TL OLDU

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!