Gençlere Ses Olmaya Devam Ediyor

featured

AB Gençlik Projelerinin Kastamonu ilinde etkin bir şekilde tanıtılmasını sağlayan, geçekleştirdiği projelerle Kastamonu ilindeki gençlere, öğrencilere ve  öğretmenlere  Avrupa kapılarının açılmasına imkan tanıyan  Genç Yaşamın Sesleri Derneği, iyi ilişkiler içerisinde olduğu Avusturya -Viyana’daki “Grenzenlos”  isimli STK ile yine ortak bir çalışmaya imza atıyor.

AB Gençlik Projeleri kapsamında 22-28 Nisan 2012 tarihlerinde Viyana / AVUSTURYA ‘da gerçekleşecek olan “Gençlik Projeleri Gençlerin CV’lerine Nasıl Dahil Edilir” konulu eğitim kursuna Genç Yaşamın Sesleri Derneği adına Özlem ŞİVETOĞLU da katılacak.

Kastamonu’da  İngilizce Öğretmeni olarak görev yapan Özlem ŞİVETOĞLU, Genç Yaşamın Sesleri Derneği tarafından bu eğitime katılmak isteyen 130 kişi arasından seçildi. Konu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Yönetim Kurulu Bşk.Yrd. Murat DİLEK, “Amacımız bu tip ortaklıkları çoğaltarak mümkün olduğunca çok sayıda genç arkadaşımızı Avrupa’ya göndermek. AB Gençlik Projeleri hepimiz için büyük fırsatlar sunuyor. Bu fırsatları geçtiğimiz haftalarda Kastamonu merkezdeki Liselerde ve Kastamonu Üniversitesinde Bilgilendirme toplantıları düzenleyerek  öğrencilerimize anlattık, anlatmaya da devam edeceğiz. Avrupa vatandaşlığı boyutu, kültürler arası öğrenme, girişimcilik ruhunu artırma, takım çalışması, gençlik projeleri hakkında daha fazla bilgi, projelerin başlıca hedefleri arasında. Bu eğitimin konusu ise “Gençlik Projeleri Gençlerin CV’lerine Nasıl Dahil Edilir”. Avrupa’da yaşanan İşsizlik sıkıntısına çözüm yolları aranırken, gençlerin iş bulma sürecinde yaşadıkları sıkıntılar da göz ardı edilmemelidir. Eğitim, özellikle bu konulara dikkat çekmesi açısından son derece faydalı olacak kanaatindeyim. Amacımız sadece derneğimizden değil, bize ulaşıp bu fırsatlardan yararlanmak isteyenlere de hizmet etmek. Kastamonu’dan ne kadar çok gencimize bu imkanı sağlayabilirsek,  derken olarak amacımıza o kadar çok yaklaşmış oluruz.Özlem Hocamızın İyi bir yolculuk ve faydalı bir eğitim geçirmesini temenni ediyoruz. “ dedi.

 

AB Gençlik Projeleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler www.gencyasaminsesleri.com  web adresini ziyaret edenilirler, ya da gencyasaminsesleri@gmail.com  e-posta adresine sorularını gönderebilirler.

 

Gençlere Ses Olmaya Devam Ediyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!