Gençlik ve Spor Bayramının 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı

featured

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 100. Yılı  Kastamonu’nun Tosya ilçesinde de coşkuyla kutlandı.

Kutlamalar ilçenin Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreniyle başladı. Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü İsmail Kesgin tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından Saygı Duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu ve çelenk sunma töreni sona erdi.

Hava muhalefeti nedeniyle kutlamalar Mehmet Erkaragülle Kapalı Spor Salonunda devam etti. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Gençlik Hizmetleri ve İlçe Müdürü İsmail Kesgin ile birlikte öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü İsmail Kesgin yaptı. Katılımcılara teşekkür eden Kesgin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 100.Yılının kutlandığını söyledi.

19 Mayıs konulu oratoryonun sunulmasının ardından 19 Mayıs konulu skeç gösterisi yapıldı.

Günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunmasının ardından yöresel halk oyunları oynandı.

Çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından kutlamalar mehter gösterileriyle sona erdi.

Kutlamalara; Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, İlçe Emniyet Müdürü Cenk Demir, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Özgün Yapağı, Tosya Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Selahattin Kaymakçı, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü  İsmail Kesgin, Ak Parti İlçe Başkan Vekili Mustafa Corcor, CHP İlçe Başkanı İsmail Okuducu, MHP İlçe Başkanı Dündar Özurgancı, Orman İşletme Müdürü Alpaslan Kadı, Kütüphane Müdürü İsmail Çalışkan, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri, muhtarlar, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Gençlik ve Spor Bayramının 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!