GÖGKUŞAĞI GİYİM MAĞAZASI AÇILDI

featured

GÖGKUŞAĞI GİYİM MAĞAZASI AÇILDI

 

Son günlerde giyim sektöründe art arda açılan giyim mağazalarına bir yenisi daha eklendi. ilçemizde faaliyet gösteren ve bölgede açık pazarlarda yerini alan Demirci ailesi artık daha güzide bir ortamda hizmet vermeye başladı. Dün öğle saatlerinde Hastane kavşağında yapılan açılışa, İlçe Kaymakamı Mehmet Türköz, İlçe Belediye Başkanı Kazım Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, İlçe Müftümüz Hikmet Yazıcı ve çok sayıda davetli katıldı.

İlçe müftümüz Hikmet Yazıcı’nın yapmış olduğu duayı takiben açılış kurdelesi kesildi. Açılış nedeniyle tüm ürünlerde indirime giden mağazada aşırı yoğunluk yaşandı. İşletme sahibi Döndü Demirci’den aldığımız bilgiye göre, bu özel indirimlerin onbeş gün devam edeceğini, sektörde eski tecrübeleri olduğu için 250 m2 olan mağazada kaliteli ve hesaplı ürünlerin olacağını, yılın her mevsiminde indirim ve kampanyalarının süreceğini öğrendik.

Açılışta katılan misafirlere meyve suyu ve kek ikram edildi. İlçemizde hizmet sektöründe  faaliyet gösteren Yütük Organizasyon tarafından gerçekleştirilen etkinlikte palyaço gösterileri açılışa renk kattı.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
GÖGKUŞAĞI GİYİM MAĞAZASI AÇILDI

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!