Gülşen’den Kutlu Doğum Haftası Mesajı

featured

Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) ‘in doğumu insanlığı karanlıktan aydınlığa kavuşturan kutlu bir olaydır. O’nun doğumu, cahiliye karanlığında boğulan insanlığın yeniden aydınlığa kavuşmasına, merhametin yeniden filizlenmesine ve kardeşliğin pekişmesine vesile olmuştur.

Bu yıl Kutlu Doğum Haftası’nın ana konusu olan kardeşlik ahlakı ve hukuku, birlik ve beraberliğimiz adına büyük önem taşımaktadır. Sevgili peygamberimizin kardeşlik ahlakı sadece bir söylem değildir, din, dil, ırk, mezhep, kültür, eğitim, sınıf gibi tüm ayrımları iman kardeşliğinin içinde yok eden bir anlayıştır. Efendimiz hayatı boyunca rahmet, sevgi, hoşgörü ve adalet gibi tüm erdemli değerleri kişiliğinde toplamıştır. O, bütün insanlığa kucak açan, doğruluk ve güzel ahlakın en iyi örneklerini kendi hayatıyla göstermiştir.

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) ‘in doğum günü dolayısıyla idrak edilen Kutlu Doğum Haftası’nın, ülkemizde şefkat, sevgi, hoşgörü, ve huzur ortamını daha da derinleştirmesini, yüreklerimizdeki peygamber sevgisini artırmasını temenni ediyorum.

Gülşen’den Kutlu Doğum Haftası Mesajı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!