Gündemimizde Sosyal Bilimler Lisesi var

featured

Göreve Yeni Başlayan Milli Eğitim Müdürü Pullu: Gündemimizde Sosyal Bilimler Lisesi var

İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu görevine başladı.

Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz’ın Kastamonu’ya eğitim uzmanı olarak atanmasıyla yerine Tekirdağ Malkara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yapan Volkan Pullu Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmıştı.

İlçemize Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Volkan Pullu görevine başladı.  Tebrikleri kabul eden Pullu ayağının tozuyla çalışmaya başladı.

Makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunan gazetemiz muhabirlerine yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren Volkan Pullu Tosya’da eğitimi daha ileriye götürmeyi hedefliyor.

İlçenin eğitim profilini inceleyen Pullu çantasında getirdiği projeleri yerele indirgeyerek Tosya’nın eğitim çıtasını yükseltmek için çalışacaklarını söyledi.

Anadolu Öğretmen Liselerinin kaldırılmasıyla ilgili olarak hedeflerini açıklayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu; “ ilçemize 3 tane Anadolu Lisesi fazla biz bunlardan birisinin Sosyal Bilimler Lisesi’ne dönüşmesi için çalışacağız. Kapatılan Anadolu Öğretmen Liseleri ya Fen Lisesi’ne yada Sosyal Bilimler Lisesi’ne dönüştürülüyor. Fen Lisesi Taşköprü’de ve Kastamonu merkezde var biz Sosyal Bilimler Liselerine dönüşüm için çalışacağız.

Sosyal Bilimler Liseleri Türkiye geneline yayılıyor. Neredeyse her ilde bir tane var. Tosya’da bir tane Sosyal Bilimler Lisesi’nin olması Kastamonu içinde avantaj olacak. Çünkü Kastamonu merkezde Sosyal Bilimler Lisesi yok” dedi.

Açıksöz Gazetesi olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu’ya hoş geldiniz der yeni görevinde başarılar dileriz.

Gündemimizde Sosyal Bilimler Lisesi var

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!