Güvenlik Önlemi Alındı

featured

Tosya Güreş Sahasında Güvenlik Önlemi Alındı

Geçtiğimiz yıl sabotaj düzenlenen Tosya Güreş Sahasında güvenlik önlemi alındı.

17-19 Ağustos 2018 tarihinde yapılacak olan 21.Kültür ve Pirinç Festivali’nde festival, güreş ve sünnet olmak üzere hazırlıklar üç kategoride devam ediyor.

18 Ağustos 2018 Cumartesi günü yapılacak olan Geleneksel Anadolu’nun Kırkpınarı olarak düzenlenen Tosya Yağlı Güreşleri öncesi Tosya Belediyesi yağlı güreşlerin yapılacağı sahada güvenlik tedbirlerini artırarak güreş sahasının bakım ve sulama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bilindiği gibi geçtiğimiz sene Tosya Güreş Sahası müsabakalara kısa bir süre kala sabotaj düzenlenmiş ve yeşim çimler yakılmıştı. Özel olarak çim kurutucu ilaçlarla güreş sahasına yapılan sabotajın ardından Tosya Belediyesi 24 saat boyunca kameralarla ekipler nöbet tutacak tedbirler almıştı.

Geçtiğimiz yıl Tosya Güreş sahasına yapılan sabotajın ardından bu yıl Tosya Belediyesi günler öncesinden yoğun güvenlik önlemi aldı. Saha 24 saat güvenlik kamerasıyla gözetlenirken, kapılar kilitlendi ve görevli bekçiler konuldu ve çimleri canlı tutmak için güreş sahası sürekli sulanarak güreş gününe hazır bekletiliyor.

Sahası 24 saat koruma altında olan ve Anadolu’nun Kırkpınar’ı Tosya Yağlı Güreşlerine Kırkpınar’da güreşen başpehlivanlar ve Türkiye’nin farklı noktalarından gelecek olan pehlivanlar katılacak olup Tosya Er Meydanında kol bağlayacak ve güreş severlere keyifli bir gün yaşatacaklar.

Güvenlik Önlemi Alındı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!