Hakim ve Savcının Veda Yemeğinde Buluştular

featured

Tosya Adliyesi, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Ergin ve Hakim Tuğba Altıntaş’ın veda yemeğinde buluştu. 10 aydır Tosya Adliyesinde görev yapan Başsavcı Mehmet Ali Ergin’in Bilecik’in Bozüyük ilçesine atanması, yine Hakim Tuğba Altıntaş’ın da Tekirdağ’ın Vize ilçesine atanmaları nedeniyle veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Kaymakam Deniz Pişkin, Başkan Kazım Şahin, Emniyet Müdürü Kazım Ejder, Karakol Komutanı Ütğm. Özgün Yapağı, Avukatlar, TOSGİAD Başkanı Ahmet Tunca ve tüm adliye personeli katıldı.

Doğramacı Total ’de düzenlenen akşam yemeğinde Başsavcı Ergin ve Hakim Altıntaş’a plaketleri verilirken yeni görev yerlerinde başarı dileklerinde bulunuldu.

Yemekte bir konuşma yapan Başsavcı Mehmet Ali Ergin; “Tosya’da kısa bir çalışma süremiz oldu. Bu esnada elimizden geleni yapmaya çalıştık. Kırdığımız, üzdüğümüz arkadaşlarımız olduysa şimdiden herkesten helallik istiyorum. Sıkıntılı bir dönemde Tosya’da göreve başlamış olsak da herkesin güler yüzlü ve yardımsever tavırları işlerimizi kolaylaştırdı. Bu kapsamda tüm Adliye personeli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah’a emanet olunuz” dedi.

Daha sonra Tekirdağ’ın Vize ilçesine atanan Hakim Tuğba Altıntaş da, veda yemeğinde herkesi görüyor olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek şu sözlere değindi; “Tosya benim ilk görev yerim ve nasip 6 ay kadar bu güzel ilçede çalışma fırsatı buldum. Ben tüm çalışma arkadaşlarımdan memnun ayrılıyorum. Burada herkes bana yardımcı oldu. Ben çok memnun ayrılıyorum, herkes hakkını helal etsin, ben de birini üzdüysem, kırdıysam affınıza sığınıyorum. Her şey için teşekkür ediyorum” dedi.

Veda yemeği, toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Hakim ve Savcının Veda Yemeğinde Buluştular

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!