Halkla Buluşma Toplantıları Devam Ediyor

featured

Kaymakam ve Belediye Başkanı ‘Halkla Buluşma Toplantılarına’ Yunus Emre Mahallesi ile devam etti.

Halkın dertlerini ve sorunlarını dinlemek ve problemleri çözmek için Kaymakam Deniz Pişkin tarafından başlatılan ‘Halkla Buluşma Toplantıları’ dün Yunus Emre Mahallesi ile sakinleri ile yapıldı.

Kaymakam Deniz Pişkin başkanlığında Hotel Doğramacı’da yapılan toplantıya Belediye Başkanı Kazım Şahin,  Belediye Başkan Yardımcısı Ali Mutlu, İlçe Emniyet Müdürü Kazım Ejder, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Özgün Yapağı, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Zalim, İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Firuze Soyak, SYDV Müdürü Recep Keçeci, daire ve kurum amirleri, Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Metin Kapçı ve mahalle sakinleri katıldı.

Toplantıda konuşan Kaymakam Deniz Pişkin katılımlarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür ederek, halkın dertlerini, sıkıntılarını dinleyerek problemlerin çözümü ve daha iyi hizmet verebilmek için toplantıyı düzenlediklerini söyledi.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Kazım Şahin, Yunus Emre Mahallesinde verilen belediye hizmetlerini anlatarak yeni çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Daire ve kurum amirlerinin verilen hizmetler hakkında bilgilendirme yapmasının ardından toplantı,  katılımcıların sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi.

 

 

Halkla Buluşma Toplantıları Devam Ediyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!