Hastaneyi Sağlık Bakanı Açacak

featured

Yeni binasında hizmet vermeye başlayan Tosya Devlet Hastanesi 30 Mayıs 2014 Cuma günü Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla resmen açılacak. 

Eski hizmet binasının yıkılarak kısa sürede yeniden inşa edilen ve son teknoloji ile donatılan Tosya Devlet Hastanesi açılışında geri sayım başladı.

18bin m2 alana sahip olan ve bölgenin en donanımlı hastanesi olarak inşa edilen hastane, otoparkından hasta odalarına kadar her şey hastaların rahat hizmet alabilmesi için düşünülmüş.

Hasta yataklarından tıbbi cihazlara kadar otel konforunda donatılan Tosya Devlet Hastanesinde hastanın rahatı için her şey düşünülmüş. Tek kişilik hasta odalarında TV, buzdolabı, wc, duş kabini hastaların en kaliteli sağlık hizmetini alabilmesi için tasarlanmış.

Yeni hastanede 12 yetişkin ve 4 çocuk olmak üzere 16 yataklı yoğun bakım ünitesi yer alırken ameliyathanede 4 cerrahi ameliyat aynı anda yapılabiliyor.

Yeni hastanede hizmet alan hastalar, hastanenin otel konforunda olduğunu dile getirerek özel hastanede alabileceğimiz sağlık hizmetini burada memleketimizde alıyoruz. Odalarda TV, buzdolabı, wc, duş ihtiyaç için ne gerekiyorsa hepsi var şeklinde memnuniyetlerini dile getirirken hastanenin yapılmasında katkısı olan herkese teşekkür etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç; “ilçemizde yapılan kamu yatırımlarının en büyüğü olan ve geçtiğimiz aylarda hizmete başlayan Tosya Devlet Hastanesi 30 Mayıs 2014 Cuma günü Sağlık Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu tarafından açılacak. En son teknoloji ile dizayn edilen Tosya Devlet Hastanesi’nde hasta yataklarından tıbbi cihazlara kadar her şey otel konforunda.

Halkımıza en kaliteli sağlık hizmeti verilmesi için yapılan Tosya Devlet Hastanesi ilçemize hayırlı olsun” dedi.

 

Hastaneyi Sağlık Bakanı Açacak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!