HAYALDİ GERÇEK OLDU!!!

featured

Tosya’daki sivil toplum temsilcilerimizin, seçilecek yerden aday olursa destek vereceklerini beyan ettikleri ancak; üçüncü sırayı alınca sükûtu hayale uğradıklarını gözlemlemekteyiz.

Asgari ücreti 950 TL olduğu, ücretlinin geçim sıkıntısı çektiği, kredi kartlarının takla attırıldığı, ektiği ürün para etmiyor diye çiftçinin tarlaları boş bırakıp samanı yurt dışından getirtildiği, esnafın bazı günler siftah etmeden dükkânını kapattığı, emekliye yüzde 2,35, çalışana ise yüzde 3 zam verildiği, ilçemizde bile 600 işyeri olan Marangozlar Sanayi Sitesindeki işyerlerinin 150 lere düştüğü bir ortamda 7 Haziran 2015 seçimlerinin Tosyalı bir adaya endekslenmesi ne kadar doğru olabilir?

Meselenin sadece Tosya meselesi olmayıp, tüm Türkiye’nin meselesi olduğu; Türklüğe hakaretin serbest bırakılıp teröriste terörist, hırsıza hırsız denilemeyecek duruma düşüren yönetime topyekün tavır koymak ve bir ders vermek durumundayız.

Bizleri adam yerine koymayanlara usturuplu bir cevap vererek sesimizi duyurmanın zamanı gelmiştir.

2011 de 3 ncüsıra adayı olan arkadaşımıza ilçemizden her 100 kişiden 78’inin oy verdiği unutulup (adayın da dört yıldır oy veren seçmenini unuttuğu bir vakıa) bu sefer inşallah demenin de inandırıcılığı yoktur, hesap ortadadır.

2011 seçimlerinde AKP   129.000           MHP  54.000      CHP    33.000

2014 seçimlerinde  AKP   125.000          MHP  77.000      CHP    25.000 oy almışlardır.

AKP ve CHP düşüş, MHP ise yükseliştedir.

MHP camiası olarak ülkemizin kurtuluşunun temiz, dürüst bir yönetim ile gerçekleşeceği kaçınılmaz olmuştur. Bu seçim; genelde Büyük Türk Milletinin varlığını devam ettirmesine, özelde ise ilçemiz ve insanımızın geleceği için karar vereceği bir seçim olacaktır.

Bu vesile ile bu gün kutlanmaya başlanacak olan Peygamber Efendimizin anılacağı Kutlu Doğum Haftasının Türk-İslam Alemine hayırlar getirmesini dilerim.

Cenab-ı Allah, yar ve yardımcımız olsun.

 

                                                                                                          Saygılarımla,

                                                                           MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İLÇE BAŞKANI

                                                                                              Muvaffak ETYEMEZ

HAYALDİ GERÇEK OLDU!!!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!