Hedef 2. Amatör Ligde Şampiyonluk

featured

Kastamonu’nun Tosya ilçesini 2. Amatör ligde temsil edecek Tosya Gençlikspor yönetimi Kastamonu Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda yapılan kura çekimine katıldı.
Kura çekimine, Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Mahmut Korkmaz, Tertip Komitesi Başkanı Serdar Balioğlu, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Zafer Ayaz ve kulüp yöneticileri katıldı. Kura çekiminin ardından konuşan Mahmut Korkmaz, tüm takımlara başarılar dileyerek, centilmence bir sezon yaşanması temennisinde bulundu. Kura çekimi sonrasında Tosya Gençlik spor yönetimi yemekli toplantıda buluşarak sezon öncesi kısa bir değerlendirme yaptı. Başkan Yavuz Evin gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bu sezon Kastamonu 2.Amatör ligde 7 takımın mücadele edeceği ve maçlarının 7-8 Mart tarihleri arasında başlayacağını ve sezon sonunda şampiyon olarak 1.Amatör lige çıkacağız” dedi.
Futbol şube sorumlusu Orhan Sarı rakiplerini değerlendirdiği konuşmasında, “Bu sezon Tosya 2 ayrı takımla mücadele edecek Tosya Gençlikspor takımı olarak sezon sonunda şampiyon olmayı hedefliyoruz. Güçlü bir kadromuz var takım olarak Tosya’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.
Toplantı sonrası yönetim önümüzdeki hafta tekrar toplanarak sezon çalışmaları ile ilgili istişare toplantısı yapacak.

 

Hedef 2. Amatör Ligde Şampiyonluk

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!