Hemşerimiz Selahattin Kaymakçı Profesör Kadrosuna Atandı

featured

Hemşerimiz Tosya Meslek Yüksekokulu Müdürü Selahattin Kaymakçı profesör kadrosuna atandı.

Kastamonu Üniversitesi Öğretim Üyelerinden aynı zamanda Tosya Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Selahattin Kaymakçı, 10 Mayıs 2019 tarihinde profesör kadrosuna atandı. Profesör kadrosuna atamasının ardından yazılı açıklama yapan Tosya Meslek Yüksekokulu Prof. Dr. Selahattin Kaymakçı; “Barbaros Hayreddin Paşa Hatıratı’nda “Er O’dur ki dünyada koya bir eser, esersiz kişinin yerinde yeller eser!” der. Eseriniz kimi zaman yaptığınız bir iş, kimi zaman da yetiştirdiğiniz bir öğrenci oluverir ve öğrenci de Hocasının/Hocalarının eseri olarak ortaya çıkıverir.
Kıymetli Dostlar, 10.05.2019 tarihi itibariyle profesör kadrosuna atamam yapıldı.
Bu vesileyle lisans eğitimimden beri elimden tutan, akademinin kapılarını açan ve geçtiğim tüm aşamalarda imzası bulunan, yüksek lisans tez danışmanım Kıymetli Hocam Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Dekanı Sayın Prof. Dr. İsmail Hakkı DEMİRCİOĞLU’na şükranlarımı sunarım.
İlmî ve insani özellikleriyle bize değer katan ve gelişmemizi sağlayan, her zaman daha iyiye daha doğruya ve daha güzele gitme noktasında yönlendiren doktora tez danışmanım Kıymetli Hocam MEB Talim ve Terbiye Kurulu Üyesi Sayın Prof. Dr. Bahri ATA’ya teşekkürü bir borç bilirim.
Doktora sürecinden bu yana düşünce ve deneyimleriyle her zaman bize destek olan ve yol gösteren Kıymetli Hocam Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Mustafa SAFRAN’a şükranlarımı arz ederim.
Fikir ve yönlendirmeleriyle her zaman yanımda olduklarını hissettiğim Kıymetli Hocalarım Sayın Prof. Dr. Mesut ÇAPA, Prof. Dr. Rahmi ÇİÇEK, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet AKPINAR, Öğr. Gör. Ali Hikmet ÇALIŞ ve Öğr. Gör. Osman UZUN’un şahsında ilkokuldan bugüne gelinceye kadar üzerimde emeği olan tüm Hocalarıma çok teşekkür ederim.
Ayrıca bize her dâim rahat bir çalışma imkanı sunan, destek olan ve bu kadroya layık gören Üniversitemiz Rektörü Kıymetli Hocam Sayın Prof. Dr. Seyit AYDIN’a müteşekkirim.
Son olarak yoğun çalışma dönemi boyunca vakitlerinden çaldığım zaman zaman serzenişlerde bulunsalar da beni anlayışla karşılayan Ailem’e sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Mevla’m bize güvenenleri mahcup etmesin. Güzel Memleketimize, Yüce Milletimize, Şanlı Bayrağımıza ve Devletimize borcumuzu ödemeyi, daha nice güzel işler yapmayı nasip eylesin.
Saygılarımla…” diye konuştu.

Açıksöz Gazetesi olarak Hemşerimiz Prof. Dr. Selahattin Kaymakçı’yı tebrik eder, başarılar dileriz.

Hemşerimiz Selahattin Kaymakçı Profesör Kadrosuna Atandı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!