Hemşerimize desteğimiz sürüyor

featured

Sivil Toplum Kuruluş Başkan ve Temsilcilerinin destekleri devam ediyor.

Metal Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Hasan Kabakçı yaptığı açıklamada Zafer Nalbantoğluna desteklerinin devam ettiğini söyledi.

07Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde 28 yıl aradan sonra ilçemizden bir milletvekili Meclise göndermek için Sivil Toplum Kuruluş Başkan ve Temsilcileri Ak Parti’den Kastamonu Milletvekili Aday Adayı olan Zafer Nalbantoğlu için çalışmalar aralıksız sürüyor.

İlçemizden Ak Parti Kastamonu milletvekili aday adayı olan hemşerimiz Zafer Nalbantoğlu’nun her zaman yanında olduklarını dile getiren Metal Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Hasan Kabakçı; Tosya’ya seçilecek sıra verilmesi konusunda ısrarlı olduklarını söyledi.  

Kabakçı yaptığı açıklamada; ”Sivil Toplum Kuruluşları olarak 07 Haziran seçimlerinde Tosya’dan milletvekili çıkarmak için birlikte hareket ederek seçilecek sıradan aday olan milletvekili adayını destekleme kararı aldık. 28 yıl aradan sonra ilçemizden bir milletvekili çıkması konusunda çalışmalarımız sürüyor.

Bakıldığı zaman iktidar partisine 13 yıllık tarihinde Tosya olarak her seçimde Türkiye ortalamasının çok çok üzerinde oy verdik. Adayımız hep son sıraya yazıldı Tosya’dan Meclise Milletvekili gönderemedik.

28 yıl gibi uzun bir zamanın ardından ilçemizden bir milletvekili çıkması hakkımız. 07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde hemşerimizin seçilecek sıraya yerleştirilmesini ve ilçemizden milletvekili çıkmasını istiyoruz.

Hemşerimizin seçilecek sıraya yerleştirilmesi konusunda ısrarlıyız. Sivil toplum kuruluşları olarak adayımızın her zaman yanındayız ve her türlü desteği vermeye devam ediyoruz” dedi.     

 

Hemşerimize desteğimiz sürüyor

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!