“Hırs ve İstek Bizi Memnun Ediyor”

featured
“Hırs ve İstek Bizi Memnun Ediyor”

Nevşehir`de devam eden 2. etap hazırlık kampında futbolcuların ortaya koyduğu hırs ve istekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Spor Toto 3. Ligi 3. Grup ekiplerinden Kastamonuspor`un futbol şube sorumlusu Hüseyin Yazıcı, “Antrenmanların dışında da futbolcularımız gerçekten müthiş bir dostluk içindeler.

Teknik heyetimizin hazırlıklara başlamadan önce telaffuz ettiği aile takımını şu an itibariyle oluşturmuş durumdayız“ dedi Antrenmanlarda ortaya konulan hırs ve isteğin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Hüseyin Yazıcı, şöyle konuştu:

“Şu anda her şey yolunda. Çok yararlı bir kamp dönemi geçiriyoruz. İsmail Dikmenli Tesisleri`nde başladığımız ve 13 gün süren ilk etap çalışmaları sonunda futbolcularımız form grafiği bakımından belli bir yere gelmişti. Nevşehir kampında da gördük ki futbolcularımız gerçekten çok hırslı ve istekli. Sıcak havaya rağmen antrenmanlarda gösterdikleri performans bizleri gerçekten çok mutlu ediyor. Kamp süresinde oynayacağımız hazırlık maçları da çok önemli. Teknik heyetimizin futbolcuları birebir analiz edip eksikliklerini tespit edebilmesi için yapabildiğimiz kadar maç yapmayı hedefliyoruz. Bizi mutlu eden bir diğer konu ise sporcular arasındaki dostluk. Antrenmanların dışında da futbolcularımız gerçekten müthiş bir dostluk içindeler. Teknik heyetimizin hazırlıklara başlamadan önce telaffuz ettiği aile takımını şu an itibariyle oluşturmuş durumdayız. Kısıtlı imkanlara rağmen genç ve mücadeleci bir kadro kurduk. Bu çocukların bizi mahcup etmeyeceğini düşünüyor ve onlara sonuna kadar güveniyoruz“

“Hırs ve İstek Bizi Memnun Ediyor”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!