Huzurevinde Sona Doğru

featured

İnşaatı bitme aşamasına gelen ve halen daha hummalı çalışmaların devam ettiği Tosya Huzurevi bugünlerde oldukça yoğun. Mantolamasından doğal gaz, elektrik, su ve kanalizasyon hattına ıslak zemin, sıva, tavan kaplama ve pencere montajından alarm sistemleri ve personel odalarına varana kadar bir çok açıdan tamamlanan Tosya Huzurevi inşaatındaki çalışmaları Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ve Tosya Belediye Başkan Yardımcısı ve Tosya Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fazıl Ateş birlikte inceledi.

2005 yılında temeli atılan ve bin 150 metrekare alan üzerine üç kat olarak inşa edilen Tosya Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi inşaatında son günlerde hareketlilik hakim olduğunu belirten Başkan Kazım Şahin huzurevinin tamamlanmasıyla birlikte önemli bir ihtiyacın giderileceğini açıkladı.

Yapılan incelemeler sırasında konuşan Başkan Yardımcısı ve Dernek Başkanı Ateş; “Tosya Huzur Evi Yaptırma ve Yaşatma Derneğinin kuruluşunun ardından günümüze kadar devam eden süreç içerisinde Tosya Huzurevi’nin yapım aşamasında bir çok önemli zorlukla karşılaştık ve gelinen noktada bu zorlukları aşarak Avrupa standartlarında neredeyse inşası tamamlanan ve kısa sürede hizmet verecek olan huzur evimizi bugünkü noktaya getirmeyi başardık. Bölgemizde oldukça önemli bir yere sahip olacak Tosya Huzurevi’nin bitmesiyle birlikte biz de güzel Tosya’mıza olan vefa borcumuzu az da olsa ödemiş olacağız. Diyebilirim ki hizmet verme aşamasına az bir zaman kalan huzurevimizin açılışını yine hep birlikte yapacak ve bu mutluluğu tüm Tosyalı hemşerilerimizle birlikte yaşayacağız” dedi.

 

Huzurevinde Sona Doğru

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!