İdam İstediler

featured

Çocuk Cinayetleri ve İstismarda İdam İstediler

Çocuk cinayetleri ve çocuk istismarı cezalarına ilişkin basın açıklaması yapıldı.

İlçemiz Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan bir grup tarafından artan çocuk cinayetleri ve çocuk istismarına karşı basın açıklaması yapıldı.

Yapılan basın açıklamasında; “son günlerde ülkemizde yaşanan küçücük çocukların veya bebeklerin çocuk istismarı ölümleri insanlığın ve sözün bittiği andır…  dedirtiyor. Oysaki her doğan çocuk bir melektir, günahsızdır, çiçektir.  Çocuklar bizim geleceğimiz, ciğerimiz, Allah’ın güzel bir hediyesidir.

Hiçbir anne baba çocuğunu acı çekmesi için ve hiçbir anne baba çocuğunun tertemiz bedenine ruhuna kirli eller dokunsun diye dünyaya getirmez.

Ve hiçbir anne baba evladının bırakın tecavüz edilmesini öldürülmesini kılına zarar gelmesini istemez. Ve bunu hiçbir vicdan sahibi kabul etmez. Daha çok canlar yanmadan, ağıtlar yakılmadan, vicdanlar sızlamadan bu ve bunun gibi pislikler toplumda veya cezaevinde ömür sürmeleri değil idam edilmesini istiyoruz. Onun için bu ve buna benzer çocuk istismarlarına, çocuk katillerine ve vatan hainlerine kaşı idamın geri getirilmesini ve uygulanan cezaların artırılmasını devletimizin yetkililerinden ve sorumlularından önemle istiyoruz. Çünkü bu bizim ve insanlığın en doğal isteğidir. Bu isteğe, bu talebe, bu haykırışa kulak verilmesini önemle istirham eder saygılar sunarız.

Ülkemizde bu davaya kendini adayan büyüklerimiz var oldukça idam gelene kadar bu mitingler ülkemizin her yerinde olacaktır” denildi.

Basın açıklamasının ardından grup sessizce dağıldı.

İdam İstediler

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!