İGM Başkanının Komisyon Üyeliği Tartışma Yarattı

featured

İGM Başkanının Komisyon Üyeliği Tartışma Yarattı

İl Genel Meclisi’nin çiçeği burnunda başkanı Ahmet Adnan Koçoğlu Muhalefet üyelerinin sorusuna “Geçmişte neden gündeme gelmedide, şimdi gündeme geldi” diye cevap verdi.

Erdal Başesgioğlu’nun istifası nedeniyle gerçekleştirilen seçim sonrası Başkanlığa seçilen Ahmet Adnan Koçoğlu dün ilk toplantısını yönetti.
Toplantının ilk maddesinde Tarım ve Hayvancılık ile Plan ve Bütçe Komisyonu üyelikleri için seçim yapıldı. Plan ve Bütçe Komisyonuna Erdal Başesgioğlu’nun istifası nedeniyle gerçekleştirilen seçimde Ahmet Adnan Koçoğlu seçilirken, Tarım ve Hayvancılık Komisyonuna ise Öncay Ersoy seçildi.
MHP’li İl Genel Meclisi Üyesi Hakkı Tekkeşin komisyon üyeleri seçimleri sırasında Başkan Koçoğlu’na “İl Genel Meclisi Başkanının Komisyona seçilmesi doğrumudur.TBMM Başkanı Komisyonda görev yapıyormu” dedi. Bunun üzerine konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Adnan Koçoğlu; “Toplantılarımızın çoğunluğunda bu komisyon çalışmaları ile ilgili konuşacağız. Bilgim olması gerekir. Komisyon üyeliğine İGM Başkanının seçilmesi geçmişte neden gündeme gelmezken, şimdi gündeme geliyor” diyerek cevap verdi.
Toplantının diğer maddelerinde ise Taşköprü ve İnebolu’daki bazı okulların harcaması için 90.000.00 TL para aktarılması kararı alındı.

İGM Başkanının Komisyon Üyeliği Tartışma Yarattı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!