İki Gün Proğramlı Elektrik Kesintisi Olacak

featured

İki Gün Programlı Elektrik Kesintisi Olacak..

Programlı elektrik bakım-onarım ve arıza giderme çalışmaları nedeniyle bugün ve yarın ilçemizin birçok mahallesinde elektrik kesintisi uygulanacaktır.

Başkent Elektrik Dağıtım’dan edindiğimiz bilgiye göre; 15–16.07.2010 tarihlerinde ilçemizin  bazı yerlerinde programlı elektrik bakım onarım, tesis ve arıza giderme çalışmaları yapılacağından belirtilen saatler dışında teknik ve idari zorunluluklardan dolayı, ilan edilen enerji kesme ve enerji verme zamanlarında değişiklik olabileceği, enerjili ve enerjisiz durumda olan YG-AG elektrik şebekelerine şirketten çalışma müsaadesi alınmadan hangi amaçta olursa olsun müdahale ve çalışma yapılamaması duyurulmuştur.

Kesinti yapılacak saat ve mahalleler ise şöyle:

15 temmuz 2010 Perşembe günü arıza, onarım çalışması sebebiyle 10:00 ile 17:00 saatleri arasında, Hocaimat, Fevzipaşa, İbniselim, Hacıpir, Karşıyaka mahaller ile Beşcam- Badem arkı-Kuzkaya-Gökyer mevkiinde elektirk kesintisi yapılacaktır.

16 Temmuz 2010 Cuma günü arıza, bakım onarım çalışması sebebiyle 10:00 ile 17:00 saatleri arasında, yunus Emre, Dilküşa mahaller ile  Toki-Kastamonu caddesi-Belediye kum ocağı- Kalayakası mevkiinde elektrik kesintisi yapılacaktır.

İki Gün Proğramlı Elektrik Kesintisi Olacak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!